Alonso: Folytatom, míg eredményes nem leszek! - F1VILÁG.HU

Alonso: Folytatom, míg eredményes nem leszek!

HIRDETÉS

Fernando Alonso kijelentette, amíg nem ér el olyan eredményeket, mint amilyeneket szerinte megérdemel, addig nem hagyja abba a versenyzést a Forma-1-ben.


Fernando Alonso kijelentette, amíg nem ér el olyan eredményeket, mint amilyeneket szerinte megérdemel, addig nem hagyja abba a versenyzést a Forma-1-ben.

A spanyol versenyző korábban attól tette függővé, hogy marad-e az F1-ben szerződése lejártát követően, hogy mennyire élvezi az új, 2017-es versenyautók vezetését.

Bár az új versenygépeket valóban nagyobb élmény lehet vezetni, Alonso mégsem lehet túl boldog, hiszen a McLaren MCL32-es versenyautója a Honda-erőforrások megbízhatatlansága miatt egyelőre igencsak gyengén muzsikál.

Alonso viszont kijelentette, addig marad, amíg nem lesz eredményes.

„Én mindig az óramutató járásával ellentétesen működöm: ha valaki pesszimista, én optimista leszek. Ha valaki izgatott, én elkezdek aggódni” – mondta a spanyol Barcelonában.

„Magabiztos vagyok azt illetően, hogy idén versenyképesek leszünk. Nem tudom, mikor, de azok leszünk. Versenyeket akarok nyerni, ott akarok lenni a dobogón. Ha minden rosszul alakul, akkor támadni fogok jövőre!”

„Ez csak tovább motivál arra, hogy folytassam és nyerjek, mert nem hagyom abba a versenyzést, amíg nem érzem jól magam, és nem érek el olyan eredményeket, mint amilyeneket megérdemlek.”

„Ha egy nap azt látom az autóban ülve, hogy a többiek fantasztikus íveken veszik a kanyarokat, később fékeznek nálam, és korábban gyorsítanak ki, mint én, és jobb rajtokat vesznek, akkor megállok és azt mondom, ’itt az idő’.”

„De most épp ellenkezőleg látom. Úgy érzem, életem formájában vagyok, szóval a támadásnak van itt az ideje.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!