Alonso: Gondoltam, hogy lesz néhány címlap a kicsúszásom után... - F1VILÁG.HU

Alonso: Gondoltam, hogy lesz néhány címlap a kicsúszásom után…

HIRDETÉS
Fotó: Pirelli

Bár nehezen indult, igazán elégedetten nyilatkozott hétfői tesztnapjáról a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso.

A spanyol versenyző alig tudott körözni délelőtt, egy kerékanyával kapcsolatos probléma miatt ugyanis már alig pár kör után a kavicságyba csúszott autójával.

Alonso délután folytatni tudta a munkát, és végül 51 kör megtétele után a 7. helyen végzett.

A McLaren versenyzője azt mondja, magabiztosan várja a folytatást, mert úgy érzi, rengeteg potenciál van a Renault-motoros MCL33-asban.

„Eddig jó” – mondta a kétszeres világbajnok a tesztnap végén.

„Még nyilván nagyon korán van, de az autó jól működött, a motorral is minden rendben volt. Pályafutásom korábbi szakaszából sokakat ismerek a Renault-nál – a garázsban dolgozók nagyjából 80 százalékát. Tudom, milyen keményen dolgoznak, mekkora figyelmet szentelnek a vezethetőségre, a motorteljesítményre. Minden nagyon simán ment.”

„Van néhány dolog, amivel próbálunk alkalmazkodni, amin próbálunk változtatni, de eddig – főleg a motor miatt – nagyon-nagyon elégedett vagyok. Úgy gondolom, rengeteg a potenciál a McLaren-Renault csapatában.”

[su_service title=”Videó Alonso délelőtti balesetéről” icon=”icon: video-camera” size=”20″]

[/su_service]

Hirdetés

Amikor a délelőtti, kerékanyával kapcsolatos problémáról kérdezték, Alonso azt mondta, az első gondolata az volt, hogy néhány címlapsztorit biztosan nyernek ezzel.

„Pontosan ez járt a fejemben, mert egy nagyon-nagyon apró problémáról volt szó, ami ugyanakkor igazén látványos és nyilvánvaló volt. Ha az autó a kavicságyba csúszik, az komolyan hangzik. A garázsban pedig ott van 6 csapat, autóik pedig darabokban – csak azokról nincsenek fotók. Szóval sok csapat van bajban, sok csapat van komolyabb gondban, de mégis a mi kerékanya-problémánk volt a nap sztorija. Szóval gondoltam rátok!”

[su_service title=”Alonso hétfői tesztnapja képekben” icon=”icon: camera” size=”20″]

[/su_service]

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Alonso: Gondoltam, hogy lesz néhány címlap a kicsúszásom után…
Az F1-es Kínai Nagydíj sprintfutamának rajtrácsa
Gumielőnyben lehet a Ferrari a szombati sprintfutamon
Sainz már most tudja, min akar változtatni az autón az időmérőre
Ötszörös pénzt fizet a fogadóiroda Norris sprintgyőzelmére! (x)

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!