Alonso határozott reakciót vár a McLarentől - F1VILÁG.HU

Alonso határozott reakciót vár a McLarentől

HIRDETÉS

Azonnali és határozott reakciót vár a McLaren csapatától a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso.


Azonnali és határozott reakciót vár a McLaren csapatától a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso.

A spanyol versenyző kétségkívül frusztrált amiatt, hogy a Honda-motorokkal kapcsolatos problémák miatt a 2017-es idény is nehezen indul számára.

Alonso az Ausztrál Nagydíj helyszínén elárulta, mindent meg kell tenniük azért, hogy mihamarabb fordítsanak a helyzeten.

„Kétségkívül frusztráló a helyzet, és nagyon nem örülök neki” – mondta a kétszeres világbajnok Melbourne-ben.

„De ez van, remélhetőleg tudunk javítani a szituáción. Már megkértem a csapatot arra, hogy határozottan reagáljanak és nagyon hamar, mert ez a Forma-1, és senki sem vár rád tovább egy napnál, vagy egy óránál tovább.”

„Ez nem egy jótékonysági meccs, ez a Forma-1, szóval javítanunk kell a helyzeten, fokozatot kell váltanunk, emelnünk kell a szintet és keményen harcolni.”

Alonso kifejtette, nehéz hétvégére számít Ausztráliában, hiszen bármennyire is keményen dolgoztak a tesztek óta, ilyen rövid idő alatt nem lehet komoly javulást elérni.

„A csapat nagyon keményen dolgozott az elmúlt pár hétben, hogy javítson a helyzeten és egy kicsit felkészültebben érkezzen meg ide, de úgy hiszem, a Forma-1-ben két hét alatt nem lehet csodát tenni.”

„Szóval nehéz hétvégére számítok. Két lábbal a földön kell járnunk, tudván, hogy vannak megoldásra váró problémáink.”

Hirdetés

„Ugyanakkor ezek már versenyek lesznek – nem tesztek. Bármi megtörténhet, kieshetnek versenyzők, szóval pozitívan kell hozzáállnunk a hétvégéhez. Remélhetőleg egy kicsit keményebben nyomhatjuk majd, megkereshetjük a határainkat, mert a téli teszten erre nem volt lehetőségünk.”

Nézze meg Ön is az F1Világ szezonelőzetes filmjét!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!