Alonso jövő héten tesztel a McLaren autójával

Fotó: Circuit de Barcelona-Catalunya
Fotó: Circuit de Barcelona-Catalunya
Jövő héten, Bahreinben tesztelheti a McLaren 2019-es Forma-1-es versenyautóját Fernando Alonso.

A száguldó cirkusz csapatai két napot töltenek majd el teszteléssel a szahíri versenypályán a Bahreini Nagydíj után, a McLaren pedig csütörtökön megerősítette, Alonso kedden és szerdán is autóba ül majd.

A csapat tájékoztatása szerint a kétszeres világbajnok kedden egy egész napon át róhatja a köröket, szerdán pedig délután dolgozhat az MCL34-es modellel.

A McLaren egyébként két autóval róhatja a köröket, hiszen Alonso a Pirelli gumifejlesztéseiben segédkezik majd.

A wokingi gárda színeiben autóba ül majd Carlos Sainz és Lando Norris is.

Alonso a tavalyi szezont követően fejezte be a versenyzést az F1-ben, nemrégiben azonban a McLaren bejelentette, aktívan kiveszi majd a részét a 2019-es és 2020-as autók fejlesztésében.

 

Kapcsolódó cikkek

Sainz úgy lett 14., hogy mindent kihozott a McLarenből

Kiábrándítóan szerepelt a Forma-1-es Kínai Nagydíj szombati időmérőjén a McLaren csapata, pedig két hete, Bahreinben felcsillant a remény, hogy a wokingiaknak sikerül közelebb kerülniük az élmezőnyhöz.

Bemutatták Alonso Indy 500-as autóját

Bemutatta Fernando Alonso Indianapolis 500-ra készülő versenyautóját a McLaren – a spanyol versenyző májusban vesz részt másodszor a legendás versenyen.

A McLaren nem vár rendszeres csatákat a Red Bull-lal

Ígéretesen szerepelt a múlt hétvégi Bahreini Nagydíjon a McLaren Forma-1-es csapata, az istállónál azonban nem számítanak arra, hogy mostantól rendszeresen harcba szállhatnak majd a Red Bull Racinggel.

Friss hírek