Verstappen vs. Ocon

Alonso kettő, Massa egy napot tesztelhet

Két napon át róhatja a köröket a Ferrari F2012-es versenygépével jövő hétvégén a kétszeres világbajnok Fernando Alonso – jelentette be a csapat hivatalos közleményben.


Két napon át róhatja a köröket a Ferrari F2012-es versenygépével jövő hétvégén a kétszeres világbajnok Fernando Alonso – jelentette be a csapat hivatalos közleményben.

A mezőny többi alakulatához hasonlóan természetesen a maranellói gárda is részt vesz a jövő héten megrendezésre kerülő mugellói tesztsorozaton. A keddi és csütörtöki napon Alonso dolgozhat majd a Ferrari új fejlesztésein, míg szerdán csapattársa, Felipe Massa pattanhat majd volán mögé.

2007 óta egyébként ez lesz az első alkalom, hogy egynél több csapat tesztel majd a mugellói pályán, mely valójában a Ferrari birtokában van; öt esztendeje a Ferrari mellett a Toro Rosso alakulata is pályára gurult egy háromnapos gyakorlás keretében.

Angol csapat utoljára 2005 áprilisában dolgozott az olasz helyszínen: akkor a Ferrari és a Minardi mellett a BAR alakulata rótta a köröket Mugellóban.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

F1-es teszt: Vettel a leggyorsabb délelőtt

Hétfőn megkezdték a tesztelést a Forma-1 csapatai Barcelonában – a Ferrari számára jól indult a nap, Kimi Räikkönen azonban az Alfa Romeóval már pár perc után a sóderágyba csúszott.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm: A Ferrari 2019-es autójának bemutatója

Pénteken egy lenyűgöző prezentáció keretében mutatta be új autóját a Ferrari Forma-1-es csapata. Az SF90-es modellel idén Sebastian Vettel és Charles Leclerc szállhat harcba. A bemutatóról exkluzív riportfilmet készített az F1VILÁG.HU.

Friss hírek