Hírek

Alonso kihagyja a Szingapúri GP-t? Reagált a McLaren!

Biztosan nem fog még egy IndyCar-versenyen rajthoz állni 2017-ben Fernando Alonso – jelentette ki a McLaren ügyvezetője, Zak Brown, miután felmerült, hogy a spanyol versenyző a Szingapúri Nagydíj helyett az amerikai széria sonomai szezonzáróján vehet részt.

Alonso idén már kihagyott egy F1-es versenyt – a Monacói Nagydíj helyett a legendás Indianapolis 500-on állt rajthoz, ahol azonban nem tudott célba érni.

Az elmúlt hetekben felütötte a fejét pletyka, melyek szerint Alonso idén még egy IndyCar-versenyen, egészen pontosan a széria sonomai szezonzáróján is rajthoz állhat. Ez a futam azonban ütközik a Forma-1-es Szingapúri Nagydíjjal.

Zak Brown, a McLaren ügyvezetője leszögezte, nem igazak ezek a hírek, Alonso biztosan nem hagy ki még egy F1-es versenyt idén.

„Ez teljesen őrültség. Először tőlünk kellett volna megkérdeznie, ami nem történt meg, és a sonomai verseny ütközik az F1-es Szingapúri Nagydíjjal” – mondta Brown. „Ez egy kamuhír.”

Szólj hozzá!


Ezt olvastad már?
Ezt olvastad már?
Egyre erősödnek azok a pletykák, melyek szerint 2020 után a Porsche csatlakozhat a Forma-1 mezőnyéhez. A német gyártó nemrég jelentette…