Alonso: Köszönöm, Felipe!

Hálás csapattársának, Felipe Massának az elmúlt években nyújtott támogatásért a Ferrari kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso.


Hálás csapattársának, Felipe Massának az elmúlt években nyújtott támogatásért a Ferrari kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso.

A maranellói gárda szerdán délután jelentette be, hogy 2014-ben a Kimi Räikkönen – Fernando Alonso párossal vág neki a bajnoki küzdelmeknek, így Massának az idény végeztével távoznia kell.

„Szeretnék köszönetet mondani Felipének mindazért a támogatásért, amit tőle kaptam én és a csapat az elmúlt évek közös utazásai során” – mondta Alonso.

„A szezon végén nem lesz könnyű búcsút venni egy olyan csapattárstól, mint amilyen ő. Mindig profi és lojális volt a csapattal szemben, és biztos vagyok abban, hogy egészen a bajnokság végéig mindent megtesz majd a Scuderiáért, a csapatért, amit olyannyira imád.”

Alonso hozzátette, üdvözli új istállótársát, Kimi Räikkönent, akivel mindent megtesznek majd annak érdekében, hogy a csapat megbirkózzon a következő évek kihívásaival.

„Továbbá szeretném üdvözölni új útitársamat: a jövő évtől kezdődően egy óriási technikai kihívásnak vágunk majd neki közösen.”

 

Kapcsolódó cikkek

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek