Alonso: Kubica a legjobb F1-es versenyző

Robert Kubicát tartja a mai Forma-1 legjobb versenyzőjének a Ferrari kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso.


Robert Kubicát tartja a mai Forma-1 legjobb versenyzőjének a Ferrari kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso.

A spanyol versenyző a maranellói gárda olaszországi médiaeseményén beszélt arról, hogy nagyon reméli, a lengyel mihamarabb felépül sérüléseiből, és hamarosan ismét a királykategóriában látjuk viszont.

„Számomra Robert Kubica a legjobb versenyző – és szeretném a legjobbakat kívánni neki” – fogalmazott a spanyol versenyző. „Beszéltem vele néhány napja, és biztos vagyok abban, hogy amikor visszatér, ő lesz a legjobb a mezőnyben.”

Mint ismert, Kubica tavaly februárban szenvedett súlyos balesetet egy olaszországi raliversenyen, minek következtében F1-es pályafutása is veszélybe került. A lengyel ráadásul kedden elesett a jégen és lábát törte, így tovább húzódik rehabilitációja.

A pletykák szerint egyébként nem kizárt, hogy Kubica a Ferrari színeiben tér vissza a Forma-1-be, ám Stefano Domenicali, az olasz istálló csapatfőnöke nemrégiben kijelentette, amíg nem tudni biztosan, mikor épül fel a versenyző, addig nem kerül szóba szerződtetése.

Arra a kérdésre egyébként, hogy örülne-e neki, ha egy napon Kubica lenne a csapattársa, Alonso így felelt: „Nagyon elégedett vagyok Felipével…”

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!