Verstappen vs. Ocon

Alonso: Lehet, hogy 2020-ban visszatérek!

Fotó: McLaren
Fotó: McLaren
A kétszeres világbajnok Fernando Alonso azt mondja, nem zárja ki annak lehetőségét, hogy némi kihagyás után visszatér a Forma-1-be.

A kétszeres világbajnok Fernando Alonso azt mondja, nem zárja ki annak lehetőségét, hogy némi kihagyás után visszatér a Forma-1-be.

A spanyol pilóta augusztusban jelentette be, 2019-ben biztosan nem lesz tagja a száguldó cirkusznak, a minap pedig egy interjúban arról beszélt, azért távozik, mert úgy érzi, mindent elért az F1-ben, amire vágyott.

A McLaren versenyzője azonban ismét kifejtette, lehetségesnek tartja, hogy visszatér a Forma-1-be – akár már 2020-ban!

„Ez is egy lehetőség. Nem zárom ki” – magyarázta a kétszeres világbajnok.

„De nem zártam ki augusztusban sem, mégis meglepetésként ért mindenkit Austinban, amikor azt mondtam, hogy talán 2020-ban visszatérek. Augusztusban azt mondtam, hogy 2019-ben nem leszek az F1-ben.”

„Lehet, hogy újra kiteszem Twitterre az augusztusi videót, hogy meghallgassák, mert október vége van, de azóta ugyanazt a dolgot kell ismételgetnem.”

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm a McLaren autóbemutatójáról

A McLaren Forma-1-es csapata folytatta az autóbemutatók sorát csütörtökön: az MCL34-es kódjelű versenyautóról Wokingban hullt le a lepel. A prezentációról exkluzív riportfilmet mutatunk!

A McLaren is bemutatta 2019-es versenyautóját!

Wokingi központjában mutatta be 2019-es Forma-1-es betontorpedóját a McLaren – az elmúlt években küszködő istállónál azt remélik, végre sikerül a fejlődés útjára lépni.

Friss hírek