Alonso: Mindig is az volt a terv, hogy 2021-ben visszatérhetek - F1VILÁG.HU

Alonso: Mindig is az volt a terv, hogy 2021-ben visszatérhetek

HIRDETÉS
Fernando Alonso világossá tette, hogy 2021-ben szívesen visszatérne a Forma-1-be: a spanyol szerint mindig is ez volt a terve.
Fernando Alonso, McLaren

Alonso 2018 végén vonult vissza a sporttól, azonban többször hangsúlyozta, amennyiben olyan autót kapna, amellyel esélye lehet a győzelemre, akkor megfontolná a visszatérést. 

A spanyol versenyző jövő évi tervei között szerepel a Dakar, valamint az Indy 500, ezt követően viszont elkezd gondolkodni a 2021-es szezonján – amit szívesen töltene a Forma-1-ben, az új szabályok ugyanis nagyon hívogatóak számára. 

„Nyitott vagyok rá, le fogok ülni, és át fogom gondolni a 2021-es évet” – jelentette ki egyértelműen Alonso. 

Mindig 2021. volt az az év, amire úgy gondoltam, hogy ez lehet a visszatérés éve. A 2020-as nem, mert ugyanazok maradnak a szabályok. Az okok, amelyek miatt 2018-ban abbahagytam, még mindig ugyanazok.”

„Amikor elköszöntünk, azt írták az autóra, hogy „hamarosan találkozunk”, és nem azt, hogy „viszlát”. Mindig az volt a terv, hogy 2021-ben visszatérhetek” – nyilatkozta a spanyol. 

Alonso elmondta, biztosan a WEC és a Forma-1 között fog dönteni – az egyik sorozatban tehát garantáltan láthatjuk majd versenyezni.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!