Alonso reméli, összejöhet a pontszerzés Austinban - F1VILÁG.HU

Alonso reméli, összejöhet a pontszerzés Austinban

HIRDETÉS
Fotó: McLaren

A kétszeres világbajnok Fernando Alonso úgy érzi, esélye lehet arra, hogy pontokat szerezzen a hétvégi Amerikai Nagydíjon. A spanyol reméli, meg tudják mutatni, mire képesek.

Alonso nagy örömmel tér vissza az Egyesült Államokba azok után, hogy idén májusban rajthoz állt a legendás indianapolisi 500 mérföldesen.

A spanyol reméli, Austinban minden klappol majd ahhoz, hogy kihozzák a csomagjukból a legtöbbet.

A kétszeres világbajnok azt reméli, a pontszerzés is összejöhet hétvégén.

„Izgatottan utazom az Egyesült Államokba azok után, hogy a legutóbbi, frusztrálóan sikerült néhány versenyen nem tudtuk megmutatni azt a fejlődő tempót, ami benne van a csomagunkban” – mondta a kétszeres világbajnok.

„Nagyszerű időszakot töltöttem el itt nyáron, amikor minden az Indy 500 körül forgott. Tudom, hogy a rajongók mennyire szenvedélyesek és lelkesek, szóval remek hangulatra számítok Austinban.”

„Ezen a pályán igazán élvezetes a versenyzés, minden szektor más és más, és nehéz megtalálni a megfelelő kompromisszumokat a beállításokkal. Viszont a pálya szélesebb, mint azok, amelyeken a közelmúltban jártunk, szóval jó esély kínálkozik az előzésre, amiből remélhetőleg a legtöbbet hozhatjuk majd ki vasárnap.”

„Remélem, hogy Austinban építeni tudunk arra a lendületre, amire a színfalak mögött tettünk szert, habár eddig ez a végeredményekben nem mutatkozott be. Azt gondolom, ha minden összeáll, van esélyünk a pontszerzésre. Elég sok drámát láttunk már itt a pályán, és azon kívül is, de optimista vagyok, bízom egy pozitív hétvégében, ehhez viszont az kell, hogy minden lehetőségből a legtöbbet hozzuk ki.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!