Alonso: Szomorú a Ferrari teljesítménye - F1VILÁG.HU

Alonso: Szomorú a Ferrari teljesítménye

HIRDETÉS

Fernando Alonso csalódottságának adott hangot a Szingapúri Nagydíj időmérője után, ahol csak a hetedik helyre tudta kvalifikálni magát.


Fernando Alonso csalódottságának adott hangot a Szingapúri Nagydíj időmérője után, ahol csak a hetedik helyre tudta kvalifikálni magát.

A Ferrari spanyol versenyzője egyszerűen szomorúnak titulálta csapata teljesítményét, jóllehet hozzátette, mindenki nagyon keményen dolgozott és dolgozik máig, azonban egyértelmű, hogy fejlesztéseik nem úgy muzsikálnak, ahogy azt elvárnák tőlük.

„Azt gondolom, hogy reálisan kell látnunk az esélyeinket és nem szabad elégedettnek lenni azzal a teljesítménnyel, amit a mai napon láthattunk magunktól ezen a pályán” – mondta Alonso.

„Mindent megtettünk azért, hogy a lehető legtöbb újítást magunkkal tudjuk hozni. Működnek a dolgok, de nem eléggé. Számos dolgot kipróbáltunk, az éjszaka folyamán módosítottunk több területen is, aminek meg is volt az eredménye, hiszen az autót könnyebb volt vezetni.”

„Úgy gondolom, hogy mindenki egy irányba evez, azonban hatalmas a különbség, ami szomorú.”

„Elégedettek lehetünk azzal a munkával, amit a gyárban végeznek. Éjjel nappal dolgoznak. Igaz, hogy nem vagyunk ott a teljesítmény terén, ahol lenni szeretnénk, de ez nem azért van, mert nem dolgoztak maximálisan.”

„Ellenfeleink sem televízióznak két verseny között, és folyamatosan fejlődnek. Egy nagy leszorító erőt igénylő pályán a negyedik leggyorsabbak voltunk Magyarországon.”

„Most itt vagyok, és talán a negyedik leggyorsabb csapat vagyunk, ami szomorú hír, de nem tudunk mit tenni, maximum annyit, hogy a lehető legjobban felkészülünk a holnapi versenyre.”

Ami a következő versenyeket illeti, Alonso szkeptikus, hogy javítani tudnak.

Hirdetés

„Majd meglátjuk, hogy tudunk-e javulni a következő versenyeken, de kétségeim vannak, mivel július előtt nagyjából nyolc tizeddel voltunk lassabbak, mint ellenfeleink, ami most 1.1 másodpercre tehető” – magyarázta.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!