Alonso tényleg lehülyézte a Ferrarit

Valóban lehülyézte csapatát, a Ferrarit az Olasz Nagydíj szombati időmérőjén Fernando Alonso – írja az olasz Gazzetta dello Sport című sportlap.


Valóban lehülyézte csapatát, a Ferrarit az Olasz Nagydíj szombati időmérőjén Fernando Alonso – írja az olasz Gazzetta dello Sport című sportlap.

A kétszeres világbajnok a Q3-ban bírálta élesen csapatát, amiért márkatársa, Felipe Massa túlságosan eltávolodott tőle, így ő nem tudta megfelelően kihasználni a brazil pilóta szélárnyékát.

Bár Alonso a kvalifikáció után úgy fogalmazott, jól működött a csapat taktikája, a Gazzetta dello Sport című sportlap nemrég megerősítette, Alonso olaszul valóban lehülyézte csapatát a rádión keresztül.

„Szóval tényleg hagyjátok menni… Ti mindannyian hülyék vagytok, mamma mia srácok!” – üvöltötte Alonso az időmérőn.

A Gazzetta dello Sport zárójelben megjegyzi, néhányan a „scemi” (idióta, hülye) szót „geni”-nek (zseni) értették, ez azonban ironikussága miatt nem változtat a lényegen: Alonso a Ferrari hazájában, Monzában került ellentétbe csapatával.

 

Kapcsolódó cikkek

A Ferrari már Bakuban előrelépést vár

Mattia Binotto, a Ferrari F1-es csapatfőnöke elárulta, még nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy mi okozza az istálló idei, vártnál gyengébb szereplését.

Kukába a papírformával, jön az Azeri Nagydíj!

Hétvégén következik az Azeri Nagydíj, amely mindenben ellentmond az F1-es városi pályákkal szemben felállított hiedelmeknek: eddig csak izgalmakat, előzéseket és fordulatokat láthattunk Bakuban!

Vettel: 2020 végéig biztosan maradok

Sebastian Vettel, a Ferrari F1-es pilótája úgy érzi, még ereje teljében van, ami a versenyzést illeti, így egyelőre nem gondol a visszavonulásra.

Friss hírek