Verstappen vs. Ocon

Alonsónak kezd elege lenni a búcsúzkodásból

Fotó: McLaren
Fotó: McLaren
Fernando Alonso, a McLaren versenyzője kicsit soknak tartja a búcsúzkodást, amit kap az F1-es szezonzáró hétvégén Abu Dhabiban.

Fernando Alonso, a McLaren versenyzője kicsit soknak tartja a búcsúzkodást, amit kap az F1-es szezonzáró hétvégén Abu Dhabiban.

Alonso számára idén véget ér F1-es karrierje – legalábbis versenyzőként, a spanyol pilóta ugyanis idén visszavonul a száguldó cirkuszból.

A spanyol pilóta ez alkalomból különleges autó- és sisakfestéssel versenyez a hétvégén, de a csapat egy speciális pólót is felhúz majd Alonso tiszteletére vasárnap, a futamot követően.

A Forma-1 is jó néhány dologgal készült: a szobában, ahol a versenyzői eligazítást tartják, Alonso-festmények díszítik a falakat Abu Dhabiban, illetve egy búcsúpartit is szerveztek szombat estére.

A kétszeres világbajnok úgy érzi, ez már egy kicsit sok, és elmondta, legszívesebben elbújna hétfőig.

„Ezek a tisztelgések egy kicsit ijesztőek számomra” – nyilatkozta a spanyol. „Én szerényebb vagyok, mint ahogy az emberek gondolják, és azt akarom, hogy gyorsan vége legyen ennek.”

„Hétfőig láthatatlan akarok lenni, de itt kell lennem és beszélnem kell kicsit” – mondta Alonso.

 

Kapcsolódó cikkek

Norris úgy érzi, cserben hagyta a McLarent

A McLaren újonc versenyzője, Lando Norris úgy érzi, cserben hagyott mindenkit csapatánál, miután a 8. helyről rajtolva nem sikerült számára a pontszerzés az Ausztrál Nagydíjon.

Kubica miatt nem jutott tovább Sainz

Carlos Sainz, a McLaren versenyzője nagyon csalódott az F1-es Ausztrál Nagydíj időmérőjét követően, miután önhibáján kívül nem sikerült a továbbjutás a Q2-be.

Friss hírek