Alonsót hidegen hagyja Massa véleménye - F1VILÁG.HU

Alonsót hidegen hagyja Massa véleménye

HIRDETÉS

Fernando Alonso elmondása szerint nem tulajdonít különösebb jelentőséget leendő csapattársa, Felipe Massa nyilatkozatának, melyben megvádolta, hogy igenis tudnia kellett a tavalyi szingapúri csalásügyről.

Fernando Alonso elmondása szerint nem tulajdonít különösebb jelentőséget leendő csapattársa, Felipe Massa nyilatkozatának, melyben megvádolta, hogy igenis tudnia kellett a tavalyi szingapúri csalásügyről.

A Ferrari pilótája szerdán, egy médiaebéden vett részt hazájában, Brazíliában, ahol az újságíróknak érdekesen nyilatkozott a tavalyi botrányról, és leendő csapattársáról.

“Kétség nem fér hozzá, hogy Fernando tudott a dologról. Elképzelhetetlen, hogy nem volt tudomása arról, hogy mi történik. Meg vagyok győződve arról, hogy igenis tudott a tervről, hiszen ez is a logikus” – jelentette ki Massa.

Alonso viszont elmondta, hogy nem foglalkozik leendő csapattársa nyilatkozatával, és arra a kérdésre, hogy meglátása szerint ez jelenti-e a lélektani hadviselés első állomását, abszolút érthetően és egyszerűen, így felelt: “Nem hiszem.”

“Először is nem tudom, hogy mi igaz és mi nem. Ez talán csak egy félreértés volt Felipe és a média között, nem tudom. Szóval nagyon nehéz felmérni, hogy mi igaz és mi nem abban, amit mondott. Később (a Ferrari honlapján) már másképp nyilatkozott.”

“Azonban ez egyáltalán nem fontos számomra, és nem aggódom túlságosan emiatt. Ugyanis a Motorsport Világtanács közleménye egyértelmű volt, melyben az olvasható, hogy nem volt tudomásom a tavalyi szingapúri esetről, nem voltam benne, és semmit nem tudtam róla.”

“Éppen ezért sem foglalkozom különösebben a dologgal” – folytatta a spanyol pilóta, aki azt is elmondta, hogy a történtek biztosan nem lesznek kihatással kettejük kapcsolatára a jövőben.

“Ez számomra semmin nem változtat, és a kapcsolatunkra sem lesz kihatással. Továbbra is úgy gondolom, hogy minden rendben lesz, ugyanis a Ferrarinál a csoport sokkal fontosabb, mint az egyének, mindenki tagja a csapatnak, egy igazi nagy család.”

“Véleményem szerint remek párost fogunk alkotni Felipével a jövő évben. Jó a kapcsolatunk, semmi bajom nincs vele. Harcoltunk néhányszor a pályán, 2007-ben Barcelonában, és a Nürburgringen, de aztán tavaly jó, barátságos kapcsolatot alakítottunk ki egymással.”

“Támogattam őt a bajnokság második felében, mert hittem abban, hogy Felipének van esélye megszerezni a bajnoki címet. Biztos vagyok abban, hogy jó lesz a kapcsolatunk a következő idényben” – tette hozzá Alonso.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!