Apja egykori F1-esét vezetheti Mick Schumacher Hockenheimben

Fotó: Formula 2
CIRCUIT DE BARCELONA-CATALUNYA, SPAIN - MAY 09: Mick Schumacher (DEU, PREMA RACING) during the Barcelona at Circuit de Barcelona-Catalunya on May 09, 2019 in Circuit de Barcelona-Catalunya, Spain. (Photo by Joe Portlock / LAT Images / FIA F2 Championship)
Édesapja, Michael Schumacher világbajnok autójával, a Ferrari F2004-esével körözhet majd a Német Nagydíj helyszínén, Hockenheimben Mick Schumacher.

A német versenyző jelenleg a Forma-2-es sorozatban versenyez a PREMA Racing színeiben, emellett pedig tagja a Ferrari versenyzői akadémiájának.

Mick Schumacher július 27-én, közvetlenül a Német Nagydíj időmérője előtt pattanhat majd be az F2004-es volánja mögé, majd a vasárnapi versenyzői parádét megelőzően is körözhet.

A Ferrari F2004-esével Michael Schumacher F1-es pályafutása utolsó világbajnoki címét szerezte.

„Óriási dolog lesz vezetni ezt az autót Hockenheimben” – mondta Mick Schumacher.

„Utoljára akkor voltam ezen a pályán, amikor a Forma-3-as bajnoki címemet ünnepeltem tavaly, most pedig az egyik legerősebb Forma-1-es autót vezethetem itt.”

Mick Schumacher egyébként pár éve, Belgiumban már vezethette édesapja egyik F1-esét: 2017-ben a Benetton B194-esével körözhetett.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!