Verstappen vs. Ocon

Átszervezte technikai részlegét a Caterham

Átszervezéseket hajtott végre technikai részlegén a Caterham Forma-1-es csapata, hogy a lehető legjobban felkészüljön a 2014-es bajnoki évad változásaira.


Átszervezéseket hajtott végre technikai részlegén a Caterham Forma-1-es csapata, hogy a lehető legjobban felkészüljön a 2014-es bajnoki évad változásaira.

A leafieldi alakulat már minden erejével a jövő évi autó fejlesztésére összpontosít, szeretné ugyanis kihasználni az újonnan érkező, V6-os turbómotorok által kínált lehetőségeket.

Az eddig műveleti igazgatókényt tevékenykedő Jody Eggintont a Caterham helyettes technikai igazgatóvá léptette elő, míg John Iley kiterjesztett munkakörben dolgozik tovább az istállónál, hiszen a jövőben használatos innovatív technológiák felkutatásáért és fejlesztéséért is ő felel majd.

„Örülök, hogy Jody és John is elfogadta azt a fokozott felelősséget, amit kérünk tőlünk ennek az átszervezésnek a részeként” – mondta Mark Smith, a Caterham csapatának technikai igazgatója.

 

Kapcsolódó cikkek

Továbbra is küzd a túlélésért a Caterham

A Caterham csődbiztosa, Finbarr O’Connell úgy véli, köszönhetően annak, hogy a leafieldi alakulat rajthoz állt a szezon utolsó versenyén, Abu Dhabiban, van esély az istálló

Palmer visszautasította a Caterham ajánlatát

A GP2 idei világbajnoka, Jolyon Palmer elárulta, hogy visszautasította a Caterham ajánlatát, miszerint rajthoz állhatott volna a Forma-1 szezonzáró futamának helyet adó Abu Dhabi Nagydíjon.

Három hete van a Caterhamnek

A Caterham Forma-1-es csapatának ügyvivője, Finbarr O’Connell úgy nyilatkozott, három hete van a leafieldi alakulatnak arra, hogy befektetőket találjon, kiknek segítségével az istálló 2015-ben rajthoz

Friss hírek