Az élcsapatokkal harcolna a Mercedes Indiában - F1VILÁG.HU

Az élcsapatokkal harcolna a Mercedes Indiában

HIRDETÉS

Izgatottan várják a jövő hétvégi Indiai Nagydíjat a Mercedes GP versenyzői – úgy Nico Rosberg, mint Michael Schumacher kíváncsian várja, mire lesz képes a vadonatúj aszfaltcsíkon.


Izgatottan várják a jövő hétvégi Indiai Nagydíjat a Mercedes GP versenyzői – úgy Nico Rosberg, mint Michael Schumacher kíváncsian várja, mire lesz képes a vadonatúj aszfaltcsíkon.

Utóbbi versenyző a csapat hivatalos weboldalának nyilatkozva elmondta, biztos abban, hogy fantasztikus munkát végeztek Indiában, és természetesen szeretné feledtetni a legutóbbi verseny kudarcait egy jó eredménnyel.

„Először látogat el a mezőny Indiába, egy olyan országba, melyről sokan azt mondták nekem, hogy lenyűgöző” – mondta Schumacher.

„Alig várom, hogy lássam ezt az új kultúrát, illetve magát a versenypályát. Meggyőződésem, hogy le leszünk nyűgözve attól, amit ott látunk. Mindig örömmel érkezem új pályákra, és élvezem is ezt a fajta kihívást.”

A hétszeres világbajnok hozzátette, szeretné pontokkal meghálálni a Mercedes áldozatos munkáját.

„A koreai verseny végkimenetele nem volt túl szerencsés számunkra, ezzel együtt rendkívül motivált vagyok, szeretnék néhány pontot szerezni jövő hétvégén, így hálálva meg a csapat kemény munkáját.”

A gárda másik versenyzője, Nico Rosberg elmondta, a versenyhétvégét megelőzően megpróbálja megismerni Indiát, a futamon pedig minden tőle telhetőt megtesz majd azért, hogy felvegye a harcot a Red Bull, a McLaren és a Ferrari versenyzőivel.

„Először látogatok majd Indiába, nagyon izgalmas lesz felfedezni egy új kultúrát. Úgy tervezem, hogy eltöltök néhány napot az országban városnézéssel, és nagyon szeretnék meglátogatni a Taj Mahalt” – mondta az ifjú versenyző.

„Remélem, hogy az első indiai verseny nagyszerű show-t kínál majd az autósport szerelmeseinek, és óriási siker lesz. Élvezem, amikor új pályákon kell versenyeznünk, mivel általában elég gyorsan megtanulom őket. Érdekes lesz beállítani az autót is, hiszen sok az ismeretlen tényező egyelőre.”

Hirdetés

„Remélem, hogy ismét a legjobb hat autó ellen harcolhatunk majd, mint legutóbb, Koreában, ezúttal azonban a verseny végéig szeretnék egyikük előtt maradni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!