Az első fotó a csúnyán összevert Ecclestone-ról - F1VILÁG.HU

Az első fotó a csúnyán összevert Ecclestone-ról

HIRDETÉS

A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone pénteken beszélt először arról, hogy mit is élt át valójában, mikor szerda este rablótámadás áldozata lett.


A Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone pénteken beszélt először arról, hogy mit is élt át valójában, mikor szerda este rablótámadás áldozata lett.

Amellett, hogy elvették értékeit, az üzletembert csúnyán helybenhagyták, többször is megütötték és megrugdosták, amiről az első fotó (amit Facebook oldalunkon meg lehet tekinteni) is hűen tanúskodik.

„Még mindig érzem, elég fájdalmas, hiszen hatalmas ütéseket és rúgásokat kaptam” – mondta Bernie a Daily Express c. lapnak adott interjújában, amit londoni irodájában adott, ami előtt történt az ominózus eset.

A nyolcvan esztendős üzletember éppen újdonsült élettársával, a mindössze 31 éves Fabiana Flosival volt, mikor irodája előtt négy rabló megtámadta, több ütést is kapott a fejére, majd mikor elesett, az egyik támadója még néhányszor fejbe rúgta, miközben barátnője füléből kiszakították a fülbevalókat.

„Én vezettem és mikor kiszálltunk az autóból, ezek a srácok hirtelen nekem estek” – folytatta. „Semmit nem mondtak, azonnal támadásba lendültek, így nem volt idő megijedni vagy bármit is reagálni a történtekre.”

„Mikor már a földön voltam, hallottam, hogy Fabiana segítségért sikoltozik, aztán két vagy három rúgást kaptam a fejemre, amitől elájultam.”

“Mikor magamhoz tértem, vért láttam magam körül, de azt gondolom, hogy szerencsés vagyok, hogy ennyivel megúsztam.”

„Ez egy teljesen idióta és szükségtelen dolog volt. Ha elém állnak, és arra kérnek, hogy adjuk át mindenünket, akkor kiürítem a zsebeimet és szabadon távozhatunk, de sajnos nem ez történt, így esélyünk sem volt kibújni a dolog alól.”

„Fabiana másodpercek alatt kivehette volna a fülbevalóit, de ők inkább kitépték. Elvették az oráninkat, és néhány apróságot, de soha nem hordok drága órákat és ékszekerek magamon.”

Hirdetés

“Valahol megértem azokat az embereket, akik bankot rabolnak, vagy olyan üzleteket, ahol tudják, hogy nagy értékű dolgok vannak, de nem jártak túl jól velem.”

„Fabiana ékszereinek többsége Brazíliából származik, és nem érnek túl sokat.”

Ecclestone tizenöt évvel ezelőtt, 1995-ben hasonló rablótámadás áldozata lett, de ennek ellenére nem érzi úgy, hogy célpont lenne, és testőröket kellene alkalmaznia.

„Van pénzem, de nem érzem úgy, hogy valódi célpont lennék” – folytatta. „Én inkább a rendőrségben bízom, akik jól végzik a munkájukat, bár mostanában elég elfoglaltak Londonban.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!