Az év közepén ül le tárgyalni Alonsóval a McLaren - F1VILÁG.HU

Az év közepén ül le tárgyalni Alonsóval a McLaren

HIRDETÉS
Fotó: McLaren

Az idény közepén kezd el tárgyalni Fernando Alonsóval a 2019-es szezonról a McLaren Forma-1-es csapata.

A brit istálló ügyvezetője, Zak Brown elárulta, mindent megtesznek azért, hogy meggyőzzék a kétszeres világbajnokot a maradásról, habár továbbra is rengeteg a pletyka arra vonatkozóan, hogy a spanyol más szériában folytatja a versenyzést a jövőben.

Alonso idén nemcsak a Forma-1-ben, hanem az Endurance-világbajnokság (WEC) versenyein is elindul, azok ugyanis időpontilag nem ütköznek az F1-es hétvégékkel.

„Szeretnénk, ha még évekig nálunk versenyezne, azt akarjuk, hogy a McLarennél folytassa” – mondta Zak Brown, a McLaren ügyvezetője az AS című sportlapnak.

„A Forma-1 a szenvedélye, de már nagyon régóta csinálja, és mindent elért. Szóval majd meglátjuk. De imádja a McLarent, azt, ahogy dolgozunk, mindent. Nem hiszem, hogy más csapatnál volt annyira boldog, mint itt.”

„Az év közepén leülünk majd és meglátjuk. Ő is látni fogja, hogyan fejlődik az autó, és milyen újításokat tudunk bevetni. De szerintem Fernando szíve az F1-ért dobog és a McLarenért. Nyerni akar.”

Nemrég egyébként pletykaként felmerült, hogy a McLaren 2019-ben egy egész szezonra autót indítana az amerikai IndyCar-sorozatban azok után, hogy 2017-ben Fernando Alonsóval részt vett a legendás Indianapolis 500-on.

Az Andretti Autosport közleményben jelezte, szívesen dolgoznának együtt ismét a wokingiakkal, ám a McLaren egyelőre nem reagált a sajtóhírekre.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!