Az F1-es Japán Nagydíj rajtrácsa - F1VILÁG.HU

Az F1-es Japán Nagydíj rajtrácsa

HIRDETÉS
A Ferrarik bérelték ki az első rajtsort a Forma-1-es Japán Nagydíjon: a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel idén másodszor indulhat a pole-ból, a vb-éllovas Lewis Hamilton csak a 4. kockából várja a piros lámpák kialvását.
GP GIAPPONE F1/2019 -  VENERDÌ 11/10/2019  
credit: @Scuderia Ferrari Press Office Sebastian Vettel, Ferrari

Bár a pénteki szabadedzéseken még elmaradtak a Mercedesektől, a Ferrarik igencsak rákapcsoltak a Hagibis tájfun miatt vasárnapra halasztott időmérő edzésen.

Sebastian Vettel 57. pole-ját szerezte, mellőle csapattársa, Sebastian Vettel várhatja a piros lámpák kialvását. A második sorból a Mercedesek, a harmadikból a Red Bullok, a negyedikből pedig a McLarenek várhatják a startot. A két Red Bull ezredre azonos kört futott az időmérő edzésén.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vettelé a pole Japánban! ?️?️ Pazar kört rakott össze a német, a két Ferrari az első sorban, Hamilton pedig csak 4.! Rajt: 07:10! ‼️ #f1 #forma1 #formula1 #ferrari #vettel

F1VILÁG.HU (@f1vilag) által megosztott bejegyzés,

Az FIA által kiadott hivatalos rajtrács megerősíti, Robert Kubica a bokszutcából vág neki a mai versenynek – már amennyiben autója időben elkészül az időmérős baleset után. A lengyel autójának kasztniját és váltóját is kicserélik.

Szintén váltót cserélnek Kevin Magnussen versenyautójában, aki szintén balesetezett a szombati időmérőn.

A Forma-1-es Japán Nagydíj rajtrácsa:

Forrás: FIA

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!