Az F1-es Kanadai Nagydíj TV-közvetítései - F1VILÁG.HU

Az F1-es Kanadai Nagydíj TV-közvetítései

HIRDETÉS
Az előttünk álló hétvégén Kanadába látogat a Forma-1 mezőnye, ahol a 2019-es szezon 7. versenyét rendezik majd. Mutatjuk a közvetítési időpontokat!
Fotó: Toro Rosso

Montrealba Lewis Hamilton és a Mercedes érkezett meg világbajnoki éllovasként, a Ferrarinál azonban abban bíznak, a motorigényes versenyhelyszínen végre ők is labdába rúghatnak majd.

A Mercedesnél persze nem adják könnyen a bőrüket: Hamiltonék egy vadonatúj fejlesztésű motorral gurulnak pályára Kanadában, mely a hírek szerint akár az 1020 lóerő leadására is képes.

A közvetítési időpontokra mindenképpen érdemes odafigyelni ezen a hétvégén: az időeltolódás miatt az F1-es eseményeket magyar idő szerint késő délután/este rendezik, ráadásul az időmérőt és a futamot nem a jól megszokott helyen, az M4 Sporton, hanem a Duna műsorán láthatjuk.

Az F1VILÁG.HU-n természetesen folyamatosan beszámolunk a legfrissebb hírekről, így érdemes naponta többször visszalátogatni weboldalunkra.

Ajánljuk továbbá Facebook-oldalunkat is, ahol további érdekességekkel szolgálunk, és természetesen fent vagyunk az Instagramon is!

A Kanadai Nagydíj TV-közvetítései:

[table id=7 /]

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!