Az F1-es Kínai Nagydíj TV-közvetítései

Fotó: Scuderia Ferrari
Fotó: Scuderia Ferrari
Újra eltelt két hét, hamarosan ismét pályára gurul a Forma-1 mezőnye: a világbajnoki sorozat a Kínai Nagydíjjal folytatódik az előttünk álló hétvégén!

A szezon harmadik versenyére Valtteri Bottas, a Mercedes finn versenyzője érkezhet meg világbajnoki éllovasként, a Bahreini Nagydíjon látott erőviszonyok alapján azonban a Ferrari komoly ellenfele lesz majd a német istállónak Kínában is.

Az időeltolódás miatt ezúttal a reggeli órákban kell majd a TV-készülékek, vagy a számítógépek elé ülnünk. Mutatjuk a Kínai Nagydíj TV-közvetítéseit!

Péntek:      
1. szabadedzés: 04:00-05:30 Élő
2. szabadedzés: 08:00-09:30 Élő
Szombat:      
3. szabadedzés 05:00-06:00 Élő
Időmérő edzés 08:00-09:00 Élő
Vasárnap:      
Verseny 08:10 Élő

A Kínai Nagydíj eseményeiről természetesen folyamatosan beszámolunk majd az F1VILÁG.HU-n.

 

Kapcsolódó cikkek

Bottas nagyon aggódott a dupla kerékcsere miatt

A Mercedes versenyzője, Valtteri Bottas elárulta, nagyon aggódott amiatt, hogy csapatának sikerül-e hiba nélkül teljesítenie a vasárnapi Kínai Nagydíjra betervezett dupla kerékcserét.

Kubica: A futam csúcspontja a felvezető kör volt

Robert Kubica, a Williams versenyzője újra elkeseredetten nyilatkozott az F1-es Kínai Nagydíjat követően, ahol véleménye szerint a csúcspont az volt, amikor megpördült a felvezető körön.

Ilyenek voltak a gumitaktikák a Kínai Nagydíjon

A kétkiállásos stratégia volt a nyerő a Forma-1-es világbajnokság harmadik versenyén, a Kínai Nagydíjon. A Pirelli infógrafikájának köszönhetően most megnézheted, hogyan alakultak az egyes versenyzők gumitaktikái a sanghaji versenyen.

Friss hírek