Az F1 mindent megtesz azért, hogy megmentse a Force Indiát - F1VILÁG.HU

Az F1 mindent megtesz azért, hogy megmentse a Force Indiát

HIRDETÉS
Fotó: Force India

A Forma-1 sportigazgatója, Ross Brawn azt mondja, minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy megmentsék a Force Indiát a csődtől.

A silverstone-i istálló ellen még múlt héten indult csődeljárás azok után, hogy a csapat számos hitelezőjének – köztük a motorokat és váltókat szállító Mercedesnek is – tartozik.

Úgy tudni, több befektető is érdeklődik a csapat iránt, mely egyelőre még folytathatja szereplését a Forma-1-ben – ám mihamarabb megoldásra van szükség.

„A Forma-1 minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy a csapat túlélje, és őszintén remélem, hogy a következő napokban, vagy hetekben a jövőjük megoldódik” – mondta Ross Brawn, a Forma-1 sportigazgatója.

„Az elmúlt pár évben a silverstone-i központú csapat lenyűgöző példa volt arra, hogy mit lehet elérni korlátozott forrásokkal. Megmutatták, hogy a büdzsénél sokkal fontosabb az, hogy mit és hogyan csinál egy istálló.”

A Force India az elmúlt két évben a 4. helyen zárta a konstruktőri bajnokságot, annak ellenére, hogy kevés pénzből kell gazdálkodnia.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!