Az F1 Racing legjobb cikkei a Formulában - F1VILÁG.HU

Az F1 Racing legjobb cikkei a Formulában

HIRDETÉS

Végre kapható Magyarország motorsport szaklapjának első tavaszi száma. Az Autósport és Formula Magazin márciusi kiadványa tartalmazza a világ vezető Forma-1-es újságának legizgalmasabb cikkeit, de az F1 Racing-tartalmakon kívül még számos más érdekességet is olvashat az, aki megvásárolja, vagy előfizeti az AFM-et.


Végre kapható Magyarország motorsport szaklapjának első tavaszi száma. Az Autósport és Formula Magazin márciusi kiadványa tartalmazza a világ vezető Forma-1-es újságának legizgalmasabb cikkeit, de az F1 Racing-tartalmakon kívül még számos más érdekességet is olvashat az, aki megvásárolja, vagy előfizeti az AFM-et.

A Kubica-portréval a címlapon megjelent magazin egyik vezető összeállításában annak járt utána, mi késztette a lengyel F1-es sztárt a ralizásra, milyen szenvedély fűzte a Renault pórul járt pilótáját a száguldó cirkuszon kívüli versenyzéshez. Kiváló alapanyagot kínált ehhez az az interjú, melyet még a balesete előtt készített James Roberts, és amelyet a magyar szerkesztők kiegészítettek egy a tragédia pillanatait felidéző összeállítással, illetve egy Marc Surer interjúval, akinek egy súlyos ralibaleset annak idején derékba törte a pályafutását…

A Formula szerzői részt vettek az évad előtti teszteken, utánanéztek a technikai és a sportszabályok változásainak, és a szezon előtti információk alapján kiszámolták, melyik versenyzőnek mennyi az esélye a győzelemre. Az újságírók nem feledkeztek meg a „kiesettekről” sem, az ülésüket vesztettekről azt próbálta meg kitalálni a szerkesztőség, hol folytathatják a jövőben.

Az F1 Racingből származó írások talán legérdekesebbike Alonsót mutatja be, aki a harmadik vb-címére készülődve fejben is a mezőny fölé magasodott – a komoly kijelentést ráadásul egy brit szakíró állítja. Egy másik angol, Pat Symonds ezúttal azt magyarázza el, mi történik egy F1-es autó technikájával az esőben, a következő cikk pedig felidézi azokat az eseményeket, amikor a természet erősebbnek bizonyult a száguldó cirkusznál. A magazin nagyinterjújában Nico Rosberg csodálkozik rá arra, hogy első közös évükben legyőzte a hétszeres világbajnokot, de azt is elmeséli, szereti-e a Button által ráragasztott becenevet…

A visszatekintő rovat főszereplője ezúttal Mauricio Gugelmin, aki annak idején Sennával együtt érkezett Európába, ám ma már nem a versenyzésen gondolkodik. Az AFM-ből kiderül, milyen körülmények között jelent a dohányreklám az F1-es autókon, mikor lépett a porondra a motormágus Mario Ilien, illetve hogyan nyert majdnem futamot egy mindössze 53 napos istálló 1977 elején.

A kiadványból nem hiányozhat a rali vb első két versenyének összefoglalója és egy helyszíni beszámoló a távoli Svédországban a magyar fotóst ért impressziókról, de arról is esik szó, mennyire meglepték a MotoGP világát idén a Repsol Honda versenyzői. A nemzetközi hírek között szó esik Kiss Pál Tamás idei első GP3-as tesztjéről, Michelisz új autójáról, illetve két daytonai versenyről is. A hazai pályákról egy Eger Rali beharangozó, egy terepralis, egy quados és egy gokartos anyag hangol az idei bajnokságok indulására. Az autós rovatban szó esik a Ferrari 4×4-es csodájáról, egy 9 tized litert fogyasztó VW-ről, Loeb autójának utcai változatáról, illetve egy Nissan Pathfinder tesztjéről.

A gyengébb nem kedvelői a Genfi Autószalon legszebb hostesseire csodálkozhatnak rá, az „Egy autó és egy lány” rovat főszerepében pedig egy csodaszép Camaro és Dalmmak Jázmin képeit csodálhatják meg. Akik úgy döntenek, hogy előfizetnek a magazinra, ezúttal egy eredeti, egyedi Williams F1-es fémkulaccsal illetve pólóval lehetnek gazdagabbak. A legújabb Autósport és Formula Magazin utcai áruspéldányaihoz ezúttal kedvcsinálónak egy mutatványszámot is mellékel a kiadó a FourFourTwo című fantasztikus futballmagazin egyik legizgalmasabb számából.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!