Az FIA szenátusa csámcsoghat Mosley szexvideóján - F1VILÁG.HU

Az FIA szenátusa csámcsoghat Mosley szexvideóján

HIRDETÉS

Az FIA szenátusa teljes egészében megnézheti az elnök, Max Mosley-ról készült szexvideót, miután a News of the World úgy döntött, elküldi a teljes anyagot a szövetségnek, hogy annak ismeretében döntsön Mosley sorsáról.

Az FIA szenátusa teljes egészében megnézheti az elnök, Max Mosley-ról készült szexvideót, miután a News of the World úgy döntött, elküldi a teljes anyagot a szövetségnek, hogy annak ismeretében döntsön Mosley sorsáról.

Azt követően, hogy a brit bulvárlap jó egy hete kiszivárogtatta a Mosley-videó bizonyos képsorait, melyek hatalmas botrányt keltettek szerte a világon, a News of the World úgy döntött, a teljes anyagot elküldi az FIA nyolctagú szenátusának.

Mindezt az indokolta – a lap szerint –, hogy Mosley azzal gyanúsította meg őket, hogy ők csempészték bele a videóba a náci elemeket.

“Teljességgel cáfoljuk azon vádjait, miszerint megmanipuláltuk a szalagot. Éppen ezért is döntöttünk úgy, hogy elküldjük a teljes anyag másolatait az FIA szenátusának, amely a világ motorsportszövetségeit képviseli, és dönt az elnök sorosáról” – állt a News of the World vasárnapi számában.

Az FIA elnöke ugyan elismerte, ő látható a képeken az öt prostituálttal, cáfolta, hogy náci elemeket tartalmazott volna a szadomazó szerepjáték, és úgy gondolja, nem tett semmi rosszat.

Azt követően, hogy a Német Automobil Szövetség (ADAC) arra kérte, hogy komolyan gondolkodjon el a jövőjén, Mosley levélben válaszolt az őt ért támadásokra, és kijelentette, nem lát okot arra, hogy le kellene mondania, nem is beszélve arról, hogy a 20 FIA klub és további 50 klub is támogatásáról biztosította.

“Ha gyorshajtáson kapnának, vagy alkoholt mutatnának ki a véremben, akkor még aznap lemondanék” – írta Mosley. “Egy botránylap illegálisan közölt le olyan képsorokat a magánéletemről, amihez senkinek semmi köze. Bár sokak számára ez elfogadhatatlan, senkit nem bántottam meg ezzel, és semmi törvényelleneset nem tettem. Sok ember csinál ezt-azt a hálószobájában, vannak szokásai, amik másoknak talán visszataszítók. Azonban amíg ezt a privát szférájukban teszik az emberek, senki nem figyel fel rájuk.”

“Igazából nem is az volt a fontos, hogy mit teszek, hanem hogy az nyilvánossá váljon. Nem akartam, hogy ez kitudódjon, mindent megtettem annak érdekében, hogy ez a magánügyem maradjon, azonban úgy tűnik, egy gusztustalan összeesküvés áldozatává váltam.”

“Semmi kétség afelől, hogy a náci elemek csupán elferdítések, spekulációk. Ez kristálytiszta lesz majd, mikor az ügy a bíróságra kerül. Úgy gondolom, hogy én nem tettem semmi rosszat, aki rosszat tett az a bulvárlap. Éppen ezért perelem be őket.”

“Nem hiszem, hogy mindennek hatással kellene lennie a munkámra. Úgy hiszem, hogy a 21. században egyetlen férfinek sincsen félnivalója szexuális életével kapcsolatban, ha az nem sért másokat, és nem illegális” – tette hozzá Mosley, aki már beadta a feljelentést a bulvárlap ellen.

Hirdetés

Az ADAC mellett más motorsportszövetségek is kritikus szavakkal illették Mosley-t: a holland, az amerikai és az izraeli szövetség is arra kérte az elnököt, gondolkodjon el a jövőjén.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!