Verstappen vs. Ocon

Az időmérős részvétel a tét a McLarennél

Az ausztrál versenyhétvége után a konstruktőri bajnokságot vezető McLaren csapatánál komoly gondok adódtak Malajziában, jelenleg az is kérdés, képesek lesznek-e pályára gurulni az időmérőn?


Az ausztrál versenyhétvége után a konstruktőri bajnokságot vezető McLaren csapatánál komoly gondok adódtak Malajziában, jelenleg az is kérdés, képesek lesznek-e pályára gurulni az időmérőn?

Jenson Button és Kevin Magnussen a harmadik szabadedzésen összesen kilenc kört tudott megtenni Sepangban, minden bizonnyal a hajtásláncban fellépő szenzoros problémák miatt. Hasonló problémával több csapat is küzdött az elmúlt időszakban, de a jelek szerint a McLarennél most csúcsosodott ki a dolog.

Magnussen autójában a motorból már pénteken is hibás adatokat küldtek a szenzorok, amit a jelek szerint azóta sem sikerült kiküszöbölni. A csapat versenyigazgatója, Eric Boullier nem tagadta, jelenleg kétséges, hogy pilótáik ott lehetnek-e majd a pályán az időmérőn.

„Ezt most még nem tudom. Ha hardveres a probléma, akkor úgy tűnik, ki kell hagynunk az időmérőt. Ha szoftveres hibáról van szó, akkor ott lehetünk”- idézte a Motorsport-Total.com a gondterhelt vezetőt.

A legfrissebb hírek szerint Buttonék ott lesznek az időmérőn, miután kiderült, szoftveres problémájuk volt, amit a McLaren szakemberei időben ki tudtak javítani.

 

Kapcsolódó cikkek

Riportfilm a McLaren autóbemutatójáról

A McLaren Forma-1-es csapata folytatta az autóbemutatók sorát csütörtökön: az MCL34-es kódjelű versenyautóról Wokingban hullt le a lepel. A prezentációról exkluzív riportfilmet mutatunk!

A McLaren is bemutatta 2019-es versenyautóját!

Wokingi központjában mutatta be 2019-es Forma-1-es betontorpedóját a McLaren – az elmúlt években küszködő istállónál azt remélik, végre sikerül a fejlődés útjára lépni.

Élő közvetítés: A McLaren autóbemutatója

Magyar idő szerint 13 órakor mutatja be 2019-es versenyautóját a McLaren Forma-1-es csapata. Az MCL34-es prezentációját élőben közvetítjük itt, az F1VILÁG.HU-n!

Ma érkezik a McLaren új versenyautója

A McLaren folytatja a Forma-1-es autóbemutatók sorát csütörtökön – a wokingi gárda lerántja a leplet MCL34-es kódjelű versenyautójáról.

Friss hírek