Az interneten is közvetítik az első Forma-1-es tesztet

Fotó: Red Bull Racing
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 28: A general view of the F1 sign and snow at the circuit during day three of F1 Winter Testing at Circuit de Catalunya on February 28, 2018 in Montmelo, Spain. (Photo by Patrik Lundin/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool // AP-1UWF4HAMS2111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Sajtóközleményben jelentette be szerdán a Forma-1 vezetősége, hogy a 2019-es év első előszezoni tesztjét bárki figyelemmel kísérheti majd az interneten.

Sajtóközleményben jelentette be szerdán a Forma-1 vezetősége, hogy a 2019-es év első előszezoni tesztjét bárki figyelemmel kísérheti majd az interneten.

Az első téli gyakorlást február 18-21. között rendezik majd Barcelonában, a napokban pedig már beszámoltunk arról, hogy a Sky Sports F1 élő közvetítést ad az eseményről az Egyesült Királyságban.

A közvetítést viszont szerte a világon bárki élvezheti, a Forma-1 ugyanis saját, F1 TV nevű platformján is elérhetővé teszi azt.

Ezen szolgáltatás keretében lehetett már 2018-ban is élőben követni az F1-es edzéseket, időmérőket és versenyeket, idén pedig a teszt élő közvetítése mellett különleges dokumentumfilmek is elérhetővé válnak. Az elsőt az előfizetéssel rendelkezők már most megtekinthetik: ezt Michael Schumacherről készítették.

Ami a teszt élő közvetítését illeti: az első gyakorlás valamennyi napján reggel 9-től 13 óráig, majd az ebédszünet után 14-től 18 óriáig követhetjük figyelemmel az eseményeket, sőt, 18 órától egy egyórás összefoglalót is láthatnak a nézők.

A második tesztet nem közvetítik élőben, ám egy összefoglalót arról is készítenek majd.

Az F1 TV platformra a https://f1tv.formula1.com/ weboldalon lehet előfizetni: az egyszerűbb, így kevesebb szolgáltatást tartalmazó F1 TV Access havidíja 2,99 euró (kb. 950 forint), míg a versenyhétvégék élő közvetítéseit is biztosító F1 TV Pro szolgáltatás havonta 7,99 euróba (kb. 2500 forint) kerül.

A téli tesztek legfontosabb eseményeiről természetesen az F1VILÁG.HU is beszámol majd, előtte pedig az F1-es autóbemutatókról is élő közvetítésekkel, fotókkal és riportfilmekkel jelentkezünk.

Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni weboldalunkat is, mely IDE kattintva érhető el.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

 

 

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!