Verstappen vs. Ocon

Az interneten is nézni lehet majd az F1-es küzdelmeket 2018-ban

Fotó: FOM
Fotó: FOM

A magyar Forma-1-rajongók is exkluzív tartalmakhoz juthatnak hozzá a 2018-as szezon során, a száguldó cirkusz vezetősége ugyanis bejelentette, egy vadonatúj internetes platformot indít el az előttünk álló idényben.

A streaming-szolgáltatásnak köszönhetően a rajongók reklámmentesen nézhetik majd a versenyeket az interneten keresztül – feltéve persze, ha előfizetnek a szolgáltatásra. Ráadásul mind a 20 versenyautó belső kamerás felvételeit is figyelemmel kísérhetik majd a versenyhétvégék teljes részében az F1 TV Pro előfizetése esetén.

A Forma-1 eseményei (szabadedzések, időmérők, versenyek, sajtótájékoztatók, interjúk) mellett pedig a Forma-2 és a GP3 küzdelmei is nézhetőek lesznek.

Az F1 TV szolgáltatást négy különböző nyelven – angolul, franciául, németül és spanyolul – vehetik majd igénybe a nézők, és számos országban – köztük Magyarországon – is elérhetővé teszik majd a rajongók számára.

A szolgáltatást számítógép és okoskészülék segítségével is használni lehet majd. Az árakról pontos információk még nincsenek, a tájékoztatás szerint azonban az F1 TV Pro havidíja 8-12 dollár (azaz 2-3 ezer forint) lesz majd.

Elő lehet egyébként majd fizetni egy F1 TV Access nevű szolgáltatásra is: ez kevésbé lesz drága, ennek segítségével a Live Timing, valamint a rádióüzenetek lesznek elérhetőek, valamint összefoglalók a versenyhétvégék eseményeiről.

 

Kapcsolódó cikkek

Tovább szigorítanak a Forma-1-ben

2020-tól tovább szigorít az olajégetésre vonatkozó szabályokon a Forma-1 irányító testülete, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA).

Az év első F1-es csoportképe

Hamarosan megkezdődik a 2019-es Forma-1-es szezon első versenye, a pilóták pedig az ilyenkor szokásos módon összeálltak egy közös csoportképre.

Kubica miatt nem jutott tovább Sainz

Carlos Sainz, a McLaren versenyzője nagyon csalódott az F1-es Ausztrál Nagydíj időmérőjét követően, miután önhibáján kívül nem sikerült a továbbjutás a Q2-be.

Friss hírek