Verstappen vs. Ocon

Az NBC kapta az amerikai közvetítési jogokat

2013-tól kezdődően az NBC közvetíti a Forma-1 futamait az Amerikai Egyesült Államokban – jelentette be a Formula One Management (FOM) szerdán.


2013-tól kezdődően az NBC közvetíti a Forma-1 futamait az Amerikai Egyesült Államokban – jelentette be a Formula One Management (FOM) szerdán.

Az amerikai tv-csatorna a következő évad összes versenyét, időmérő edzését és szabadedzését műsorára tűzi: négy versenyt – a kanadai megmérettetést, valamint a szezon utolsó három versenyét az NBC-n, míg a többit az NBC Sports Networkön kísérhetik figyelemmel az amerikai nézők.

Az NBC a Speed TV-től veszi át a Forma-1 közvetítésének jogait, mely csatorna 17 év után búcsúzik el a száguldó cirkusztól.

A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone elmondta, nagyon örül annak, hogy az üzlet megköttetett.

„Alig várom, hogy együtt dolgozzunk az NBC-vel” – mondta az üzletember.

„Közösen mindent megteszünk majd azért, hogy kiterjesszük a Forma-1 lefedettségét az amerikai nézők számára olyan kiegészítő digitális szolgáltatásokkal, melyek korábban nem voltak elérhetőek.”

 

Kapcsolódó cikkek

Ekkor lesz az F1-es időmérő Melbourne-ben

Lewis Hamilton és a Mercedes elsőségével vette kezdetét a 2019-es Forma-1-es idény pénteken, Melbourne-ben. A versenyhétvége szombaton a harmadik szabadedzéssel, majd az időmérővel folytatódik.

Whitingot gyászolja a Forma-1 közössége

Tüdőembólia következtében 66 éves korában elhunyt a Forma-1 állandó versenyigazgatója, Charlie Whiting. A száguldó cirkusz versenyzőit és csapatait sokkolta a hír.

Fotók: Megérkezett Melbourne-be a Forma-1!

Bár az Ausztrál Nagydíj hivatalos programja csak pénteken kezdődik meg a szabadedzésekkel, a Forma-1 mezőnye természetesen már ott van Melbourne-ben. Mutatunk is néhány friss fotót az évadnyitó helyszínéről!

Ecclestone reagált: Tényleg visszavásárolja a Forma-1-et?

Nemrégiben merült fel pletykaként, hogy a Forma-1 tulajdonosa, a Liberty Media máris megválna a száguldó cirkusztól – lehetséges vevőként pedig Bernie Ecclestone-t említették. Most megszólalt az F1 egykori teljhatalmú ura is.

Friss hírek