Az Olasz Nagydíj végleges rajtrácsa - F1VILÁG.HU

Az Olasz Nagydíj végleges rajtrácsa

HIRDETÉS
Charles Leclerc várhatja a pole pozícióból a 2019. évi Forma-1-es világbajnoki sorozat 14. versenyét, az Olasz Nagydíjat. Az FIA egy órával a futam előtt kiadta a végleges versenynaptárat.
MONZA, ITALY - SEPTEMBER 07: Alexander Albon of Thailand driving the (23) Aston Martin Red Bull Racing RB15 leaves the garage during qualifying for the F1 Grand Prix of Italy at Autodromo di Monza on September 07, 2019 in Monza, Italy. (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-21GH3YADH2111 // Usage for editorial use only //

Leclerc mellől a címvédő Lewis Hamilton startol majd, a második rajtsorban pedig Valtteri Bottas, illetve a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel sorakozhat, megelőzve a két Renault-t.

Az időmérőn a 10. rajtkockát megszerző Kimi Räikkönen viszont csak a bokszutcából vág neki a futamnak, szombati balesetét követően ugyanis váltót és motort is cseréltek autójában.

A Forma-1-es Olasz Nagydíj végleges rajtrácsa:

Forrás: FIA

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!