Az OSRAM diktálja az iramot - F1VILÁG.HU

Az OSRAM diktálja az iramot

HIRDETÉS

Az OSRAM piacvezető, járműipari gyártóként tovább folytatja nagy teljesítményű halogén és xenon autólámpáinak fejlesztését. Az innovációnak köszönhetően a járművilágítási termékei a Night Breaker Unlimited és a Xenarc Night Breaker Unlimited még nagyobb biztonságot garantálnak a vezetőknek a sötétben.

A minőségnek, az innovatív és megbízható technológiának különösen most ősszel nagy jelentősége van a fogyasztók körében, amikor a látási feltételek napról napra romlanak.

Night Breaker Unlimited
Az OSRAM Night Breaker termékcsalád halogén változatát tovább optimalizálták, most akár 110%-kal több fényt tud az útra vetítetni. A Night Breaker Unlimited által kibocsátott fénykéve akár 40 méterrel hosszabb, ezzel is megnövelve a reakcióidőt. A hagyományos halogén lámpákhoz képest 20%-kal fehérebb fénye pedig növeli a vezetés komfortját, csökkentve ezzel a fáradságot.

Xenarc Night Breaker Unlimited
Az OSRAM xenon változata, a Xenarc Night Breaker Unlimited, 70%-kal jobban teljesít, 5%-kal fehérebb fénye a standard xenon lámpákkal összehasonlítva 20 méterrel messzebbre is elér.

Az olyan nagy teljesítményű lámpák, mint a Night Breaker típuscsalád tagjai, nemcsak biztonságérzetet adnak, és kifáradás nélküli vezetést tesznek lehetővé, hanem segítségükkel könnyebben észlelhetőek az akadályok. A fehérebb fényben a tárgyak, a figyelmeztető és tájékoztató táblák a természetes fényhez hasonlóan, színhűen jelennek meg.

Támogatás az értékesítési helyeken
Az OSRAM speciális reklámanyagokkal, demonstrációs eszközökkel és reklámfilmmel támogatja a kereskedőket. A Night Breaker Unlimited duobox termékei 2013. november 1. és december 20. között kuponnal még kedvezőbb áron vásárolhatóak meg. További információk a www.osram.hu/nightbreaker oldalon találhatóak.

A Night Breaker család két új taggal bővült: Night Breaker Unlimited és Xenarc Night Breaker Unlimited.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!