Barrichello bízik a Honda jó döntésében - F1VILÁG.HU

Barrichello bízik a Honda jó döntésében

HIRDETÉS

Rubens Barrichello úgy gondolja, hogy megérdemelné a versenyzői ülést a következő idényre, miután elmondása szerint minden eddiginél jobban vezet.

Rubens Barrichello úgy gondolja, hogy megérdemelné a versenyzői ülést a következő idényre, miután elmondása szerint minden eddiginél jobban vezet.

A brazil veterán egyelőre még nem tudja, mi lesz vele a következő idényben, ugyanis a Honda egészen addig nem akar nyilatkozni jövőjéről, míg meg nem tudja, hol folytatja pályafutását Fernando Alonso 2009-ben.

A sport történetének legtapasztaltabb versenyzője bízik abban, hogy ott lehet a jövő évi rajtrácson, ugyanis elmondása szerint még vannak tartalékai.

“Nem akarom abbahagyni” – mondta a 36 éves brazil a csütörtöki sajtótájékoztatón. “Nem állhatok le, mert úgy érzem, ennél jobbat érdemlek. Jobban vezetek, mint mikor a második helyen végeztem a bajnokságban Michael Schumacher mögött. Nem akarom abbahagyni a versenyzést.”

“Jól végeztem a munkám az idei évben. Ha nem lettek volna kisebb problémáim, akkor szerintem akár 20 pontot is begyűjthettem volna egy olyan autóval, amely nem volt a helyzet magaslatán az idei szezonban” – folytatta Barrichello, aki 11-et szerzett a Honda 14 pontjából.

“Továbbra is motivált vagyok. Őszinte vagyok magammal, és mikor úgy érzem, már semmi nem hajt, tudni fogom, hogy eljött az idő a visszavonulásra. Azonban egészen eddig sokkal jobban vezetek, mint bármikor korábban.”

“Egyelőre még várakozó állásponton vagyunk, mert a Honda más versenyzőket is ki szeretne próbálni Barcelonában. Azonban úgy vélem, hogy nem szabad elfelejteniük, ha jövőre futamot akarnak nyerni, egy tapasztalt versenyzőre lesz szükségük, mint amilyen én vagyok.”

“Bizakodó vagyok. Más csapatokkal is tárgyalok, így reményeim szerint minden rendben lesz” – tette hozzá Rubens.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!