Barrichello fiatalnak érzi magát, nem akar visszavonulni - F1VILÁG.HU

Barrichello fiatalnak érzi magát, nem akar visszavonulni

HIRDETÉS

Annak ellenére, hogy immáron tizenhatodik évét kezdi meg a Forma-1-ben, Rubens Barrichello továbbra is feltüzelve várja az előtte álló szezont, ugyanis elmondása szerint még nem érzi úgy, hogy vissza kellene vonulnia.

Annak ellenére, hogy immáron tizenhatodik évét kezdi meg a Forma-1-ben, Rubens Barrichello továbbra is feltüzelve várja az előtte álló szezont, ugyanis elmondása szerint még nem érzi úgy, hogy vissza kellene vonulnia.

Barrichello, aki 1993-ban a Jordan istálló színeiben debütált a Forma-1-ben, a sport legtapasztaltabb versenyzőjévé avanzsál a Török Nagydíjon, mikor beéri Riccardo Patrese korábbi rekordját, akinek neve mellett 256 futamrészvétel díszeleg.

A 35 éves brazil versenyző, aki David Coulthard után a legidősebb a mezőnyben, az idény végéig biztosan a Honda alkalmazásában áll majd, ugyanis 2008 végén jár le jelenleg is érvényben lévő szerződése a japánokkal.

Barrichello azonban elhintette, nem ez lesz az utolsó szezonja a Forma-1-ben.

“Egészen addig, amíg fizikálisan képes leszek rá” – válaszolta Barrichello arra a kérdésre, hogy meddig marad az F1-ben.

“Egyelőre még nem értem el fizikai teljesítőképességem csúcsát. Eljön az idő, amikor kiég az ember. Azonban ez még nem jött el számomra. Imádok versenyezni, már nagyon hiányzik a körözés. Ezért is rendeztem gokartversenyt, és fektettem bele olyan sok energiát. Azonban mikor már nem érzem versenyképesnek magam, meg fogok állni.”

“Mindenért hálás vagyok, ami eddig történt velem, de nem hiszem, hogy ez lenne az utolsó évem az F1-ben. Legbelül nem érzem, hogy abba kellene hagynom. Egyelőre még nincs szerződésem a jövő évre, de jól érzem magam. Viszont mindenkit megnyugtatok, még azelőtt abbahagyom, hogy valakinek fel kellene hívnia erre a figyelmem.”

A brazil versenyző bevallotta, annak ellenére, hogy már közel két évtizede jelen van a Forma-1-ben, most is izgatottan várja a szezon kezdetét.

“Szeretek versenyezni, mindenem ez a sport. Egy új fejezet veszi kezdetét számomra az idei évben. Ha nem szeretnék annyira versenyezni, akkor a családommal és a gyermekeimmel lennék, és inkább otthon maradnék ahelyett, hogy a hideg Angliában laknék. Élek halok a versenyzésért. Számomra egy új rajt veszi kezdetét. Korábban voltak problémáim és céloztam is már ezekre, de megtanultam, hogyan kell a pozitív energiákat megtartani, és a negatívakat elhagyni.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!