Barrichello szerződést hosszabbított a Hondával - F1VILÁG.HU

Barrichello szerződést hosszabbított a Hondával

HIRDETÉS

Rubens Barrichello hivatalosan is megerősítette, hogy meghosszabbította szerződését a Honda Racing istállóval a 2008-as idényre.

Rubens Barrichello hivatalosan is megerősítette, hogy meghosszabbította szerződését a Honda Racing istállóval a 2008-as idényre.

A 35 éves brazil versenyző a 2006-os évben csatlakozott a japán alakulathoz, miután hat év után elhagyta a Ferrarit. Barrichello, aki eredetileg a 2007-es idény végéig írt alá a Hondával, most bejelentette, további egy évre hosszabbított a brackley-i bázisú alakulattal.

“Boldog vagyok, hogy megerősíthetem, a 2008-as idényben is a Hondánál maradok” – írta Barrichello hivatalos weboldalán. “Mikor 2006-ban csatlakoztam a csapathoz, legfőbb célom az volt, hogy egy hosszú távú együttműködést alakítsak ki velük, mert úgy éreztem, csak így tudunk előrébb kerülni. A 2007-es idény eddig igen kemény számunkra, de úgy gondolom, hogy ismét jó irányba haladunk.”

“Számos magas rangú szakember érkezik a csapathoz, így biztos vagyok benne, hogy fejlődni fogunk” – folytatta. “Jól kijövünk Jensonnal, mint csapattársak, és ez a stabilitás véleményem szerint nagyon fontos lesz a 2008-as idényben. Még nyolc futam van hátra az idei évből, és most csakis erre koncentrálunk.”

Ha Barrichello befejezi a 2008-as szezont, akkor ő lesz a világ legtöbb futamon indult Forma-1-es versenyzője, mely rekordot jelenleg Ricardo Patrese tartja 256 versenyével.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!