Bemutatta 2018-as versenyautóját a McLaren! - F1VILÁG.HU

Bemutatta 2018-as versenyautóját a McLaren!

HIRDETÉS
Fotó: McLaren

Lehullt a lepel a McLaren Forma-1-es csapatának 2018-as versenyautójáról. Az MCL33-as versenygépet a Renault erőforrása hajtja idén.

A brit istálló számára kiábrándítóan alakult az elmúlt 3 év, a Honda motorjaival ugyanis képtelenek voltak jó eredményekért harcolni, és a mezőny végére csúsztak vissza.

A McLarennél tavaly, szezon közben elégelték meg a gyenge teljesítményt, és végül felbontották megállapodásukat a japán gyártóval. A wokingi gárda így idén már a Renault erőforrásait használja a Forma-1-ben, melytől a csapat tagjai komoly előrelépést várnak.

Korábbi nyilatkozatok szerint csak az új motornak hála 1 másodpercet gyorsult az istálló autója, melyet egyébként az új aggregát miatt jelentős mértékben át kellett szabni.

Az istálló 2018-ban változatlan felállással, a Fernando Alonso – Stoffel Vandoorne kettőssel vág neki a világbajnokság küzdelmeinek.

„Ha rápillantok az új autóra, hihetetlen izgalom tölt el – ugyanakkor némi nyugtalanság is” – mondta Alonso.

„Tudom, mennyire fontos ez az autó a csapatnak, és csak azt remélem, hogy úgy teljesít majd, ahogy mindannyian szeretnénk.”

„Ha sikerült építenünk a tavalyi autó erősségeire, és össze tudtuk házasítani azokat a Renault erőforrásával, akkor komoly előrelépést tehetünk. Az autó nagyon letisztultnak tűnik, jól átgondoltnak, és szerintem az új festés is pazar – igazán szemet gyönyörködtető.”

Stoffel Vandoorne hozzátette: „Egy új autó érkezése mindig a legizgalmasabb pillanatok egyike a szezon során.”

Hirdetés

„A McLaren számára ez egy nagyon fontos versenyautó, szeretnénk, ha sikeres lenne, és kíváncsian várjuk, hogyan teljesít majd a jövő heti teszteken.”

[su_service title=”Fotók az új McLarenről” icon=”icon: camera” size=”20″]

[/su_service]

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!