Bianchi lesz a Force India tartalékosa - F1VILÁG.HU

Bianchi lesz a Force India tartalékosa

HIRDETÉS

A Force India alakulata péntek délután hivatalos sajtóközleményben erősítette meg, hogy 2012-ben Jules Bianchi lesz a gárda teszt –és tartalékversenyzője.


A Force India alakulata péntek délután hivatalos sajtóközleményben erősítette meg, hogy 2012-ben Jules Bianchi lesz a gárda teszt –és tartalékversenyzője.

A 22 éves francia tehetség komoly lehetőséghez jut, hiszen az idény során legalább kilenc pénteki szabadedzésen autóba is ülhet majd, mi több, az istálló 2012-es versenyautójával jövő hónapban tesztelhet is.

„Nyilvánvalóan nagy izgalommal csatlakozom a Sahara Force India alakulatához, és az, hogy lehetőséget kapok a versenyhétvégéken, fontos lépés számomra” – mondta boldogan Bianchi. „A legjobb módja annak, hogy gyorsan tanuljak, hogy rendszeresen autóban ülök, és remélem, hogy jó helyzetben leszek majd ahhoz, hogy egy napon versenyzési lehetőséget kapjak.”

„A következő néhány hónap igazán izgalmas lesz számomra, hiszen megismerem a csapatot, láthatom, miképp dolgoznak, és felkészülhetek az autó vezetésére is. Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, amiért hittek bennem, és különösen a Force Indiának, amiért megadják ezt a nagyszerű lehetőséget számomra.”

A gárda tulajdonosa, egyben csapatfőnöke, Dr. Vijay Mallya örömmel üdvözölte az ifjú versenyzőt.

„Fél szemmel mindig figyeltünk a fiatal, tehetséges versenyzőkre, és a GP2-ben nyújtott teljesítménye lenyűgözött mindannyiunkat. Azzal, hogy lehetőséget adunk neki, ismét bizonyítjuk, hogy elkötelezettek vagyunk a fiatalok iránt” – fogalmazott Mallya.

„Kétségem sincs afelől, hogy Jules gyorsan beilleszkedik majd a csapatba, és nagyban hozzájárul majd a csapat munkájához a versenypályán is.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!