Bottas: A Ferrari csak az egyenesben jobb nálunk - F1VILÁG.HU

Bottas: A Ferrari csak az egyenesben jobb nálunk

HIRDETÉS
Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője megnyerte az F1-es Kínai Nagydíj második szabadedzését, és úgy érzi, még tovább tudnak javulni a szombati időmérőig.
Fotó: Mercedes

Az elmúlt napokban arról szóltak a riválisok nyilatkozatai, hogy a Ferrari az egyenesekben elképesztően gyors, emiatt Kínában is előnyben lehetnek a többiekhez képest. 

Bottas szerint továbbra is látszik, hogy az egyenesekben nem tudják felvenni a versenyt az olaszokkal, azonban a kanyarokban az ő autójuk bizonyult erősebbnek a pénteki szabadedzéseken. 

„A Ferrari még mindig gyorsabbnak tűnik az egyenesekben, mint mi, de a második szabadedzésen a legtöbb kanyarban mi voltunk jobbak” – mondta a finn. 

„Még mindig van lehetőségünk a javulásra, de tudjuk, hogy a többiek is keményen fognak dolgozni az autóikon, szóval várnunk kell, és meglátjuk, hogy mennyit tudunk fejlődni hozzájuk képest.”

„Az előrejelzések szerint a szélirány megváltozik a következő két napban, ami trükkössé teheti a dolgokat – Bahreinben is láttuk két héttel ezelőtt, szóval ez érdekes lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!