Bottas Hamilton előtt, de felemás érzésekkel

Fotó: Mercedes AMG Petronas Motorsport
Großer Preis von Russland 2017, Freitag - Steve Etherington, Valtteri Bottas, Mercedes

Habár legyőzte csapattársát, Lewis Hamiltont, mégsem túl boldog Valtteri Bottas, a Mercedes versenyzője, hiszen így is csak a harmadik rajthelyet tudta megszerezni.

A Ferrari egész hétvégén erős teljesítményt mutatott a szabadedzéseken, és előnyüket az időmérőn is megtartották. A Mercedes már a hétvége kezdeti szakaszában is tartott attól, hogy a Ferrari legyőzi őket – az időmérőn így is történt.

A harmadik helyet mögöttük Valtteri Bottas szerezte meg, aki csupán minimális különbséggel maradt el Kimi Räikkönentől, azonban ennek ellenére nem teljesen elégedett az eredménnyel.

„Azt hiszem, világosan láthatjuk az eredményekből, hogy a Ferrari gyorsabb volt ma. Közel voltunk a végén, de nem eléggé” – mondta Bottas.

„Egész hétvégén ők voltak előnyben, és sokkal többet ki tudtak hozni az ultralágy abroncsokból. Sikerült fejlődnünk mára, de nem eleget” – folytatta a finn.

Bottas hozzátette, a vasárnapi versenyen még bármi történhet, így nem zárja ki, hogy a mainál is jobb eredményt elérhetnek a futamon.

„A második sorban vagyunk, és mint mindig, most is a holnap lesz az a nap, ami számít” – mondta.

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
}

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!