Bottas: Lesz olyan, hogy kevesebbet beszélünk Hamiltonnal - F1VILÁG.HU

Bottas: Lesz olyan, hogy kevesebbet beszélünk Hamiltonnal

HIRDETÉS
2017 Spanish Grand Prix, Friday - Steve Etherington

Valtteri Bottas, a Mercedes F1-es versenyzője úgy látja, eddig tökéletesen együtt tudott dolgozni Lewis Hamiltonnal, ám biztos benne, hogy lesz olyan pont idén, amikor kapcsolatuk kisebb fordulatot vesz.

Hamiltonnak korábbi csapattársával, Nico Rosberggel meglehetősen viharosan alakult a kapcsolata, azonban a Mercedes vezetősége szerint Bottasszal egészen más lehet a helyzet a finn személyisége miatt.

Eddig úgy tűnik, nyugodt hangulat uralkodik a csapatnál, és a pilóták is úgy nyilatkoznak, hogy kiváló a kapcsolatuk – Bottas elmondta, amennyiben szorosabbá válik a világbajnokság, kisebb feszültség biztosan tapasztalható lesz az istállón belül, azonban ez csupán annyit jelent, hogy mindenki csak saját magára koncentrál majd.

„Gratulált nekem” – mondta Bottas Hamiltonról az Orosz Nagydíjat követően. „Nagyon-nagyon kedves tőle, hogy eddig mindenben nagyon professzionálisan viselkedett velem. Ez egy hosszú év lesz, sokat fogunk csatázni ezekkel az autókkal. Egy ponton majd trükkösebb lesz a helyzet a pályán, és amikor a világbajnoki címért való küzdelemről lesz szó, akkor kevesebbet fogunk beszélni és többet harcolni.”

Bottas hozzátette, a képességeit illetően sosem volt kétsége afelől, hogy győzelmet tud majd szerezni, azonban az oroszországi első hely nyilvánvalóan neki is nagyobb önbizalmat ad a továbbiakban.

„Az első győzelem megszerzése különleges pillanat” – folytatta. „Mindig hiszel magadban, hiszen máskülönben nincs értelme itt lenni. Ha azt hiszed, hogy nem tudsz nyerni, akkor jobb, ha otthon maradsz.”

„Az első győzelem megvan, szóval újra és újra akarom” – mondta a finn. „Nem lesz egyszerű, négy autó fog harcolni a győzelemért.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!