Bottas: Remélem, nem reális a Ferrari fölénye - F1VILÁG.HU

Bottas: Remélem, nem reális a Ferrari fölénye

HIRDETÉS
2017 Monaco Grand Prix, Thursday - Steve Etherington

A Mercedes ifjú versenyzője, Valtteri Bottas azt reméli, nem olyan nagy a Ferrari előnye, mint amilyennek a Monacói Nagydíj csütörtöki edzésnapján tűnt.

A Mercedes bevallottan rossz irányba indult el a beállításokkal a második gyakorláson, ezért úgy Bottas, mint csapattársa, Lewis Hamilton küszködtek.

A Ferrari eközben remekelt: Sebastian Vettel fél másodperces előnnyel végzett az élen, és igazán optimistán várja a szombati időmérő edzést.

„Remélem, hogy a látott lemaradásunk nem valós” – mondta Bottas, aki mintegy 1,1 másodperccel lemaradva Vetteltől csak 10. lett a délutáni tréningen.

„Elvégeztünk néhány változtatást a második edzésre, néhány mechanikus módosítást, és rossz irányba mentünk el – mint ahogy Lewisék is. Kétségkívül küszködtünk.”

„Tudjuk, hogy oldjuk meg, de a többi autó is jónak tűnik. Nem lehetünk elégedettek a 8. és 10. helyekkel. Az első edzés után minden jónak tűnt, de próbáltunk javítani az autó egyensúlyán, és teljesen rossz irányba mentünk el. A második edzés végére állítottunk az autón, és jobb is lett a helyzet, de a gumik akkor már igencsak kopottak voltak.”

„Úgyhogy rengeteget tanultunk, de keményen kell dolgoznunk azért, hogy visszatérjünk az élre.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!