Verstappen vs. Ocon

Brawn nem akar részesedést a Williamsből

A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Ross Brawn cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint részesedést kíván vásárolni a Williams csapatából.


A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Ross Brawn cáfolta azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint részesedést kíván vásárolni a Williams csapatából.

A szakember kijelentette, 2014-ben is a brackley-i gárdánál folytatja.

Az Olasz Nagydíj hétvégéjén ütötték fel fejüket azok a pletykák, miszerint Brawn élénken érdeklődik kollégája, Toto Wolff williamses részvényei iránt.

„Határozottan nem vásárolok részesedést a Williamsnél”
– tagadta a híreket a Mercedes első embere.

„Úgy tervezem, hogy jövőre is itt leszek, szóval nem történik semmi ilyesmi, ezt garantálhatom.”

A Mercedes idén sokkal jobb formában teljesít, mint az elmúlt esztendőben, Brawn azonban elárulta azt is, egyelőre nehéz megmondani, mi lesz a helyzet 2014-ben.

„Nem tudjuk, mi lesz jövőre. Látom, hogy az autó szépen fejlődik, mint ahogy a motor is. És látom az egységet is a csapaton belül, úgy a motor, mint a karosszéria tekintetében – de egyszerűen nincs referenciapontunk.”

 

Kapcsolódó cikkek

Tovább tanulmányozza a Ferrari autóját a Mercedes

Tovább folytatja a Ferrari aerodinamikai koncepciójának feltérképezését és kiértékelését a Mercedes csapata, habár a német istálló magabiztos győzelmet szerzett az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Rosberg: Bottas világbajnok lehet idén

Nico Rosberg úgy gondolja, Valtteri Bottas világbajnok lehet idén, amennyiben mentálisan erős tud maradni a 2019-es F1-es szezon hátralévő részében is.

Friss hírek