Brawn: Nem kaptam ajánlatot a Ferraritól - F1VILÁG.HU

Brawn: Nem kaptam ajánlatot a Ferraritól

HIRDETÉS

Hivatalosan nem kapott ajánlatot a Ferraritól a Forma-1-es visszatérésre az olasz istálló egykori sikerkovácsa, Ross Brawn.


Hivatalosan nem kapott ajánlatot a Ferraritól a Forma-1-es visszatérésre az olasz istálló egykori sikerkovácsa, Ross Brawn.

Az elmúlt hetekben arról szóltak a hírek, a patinás csapat komoly átszervezésekre készül, melynek részeként távozhat James Allison technikai igazgató, helyét pedig Ross Brawn vehetné át.

Brawn mindazonáltal elismerte, formális ajánlatot soha nem kapott a Ferraritól, noha nem zárja ki az F1-es visszatérést, ha egy remek lehetőség kínálkozik.

„Nincsenek arra vonatkozó terveim, hogy visszatérjek az F1-be. Semmi sem foglalkoztak jobban annál, amit most csinálok” – mondta a 61 éves szakember.

„Az életem bizonyos tekintetben simább és sokkal kiegyensúlyozottabb, persze nincs meg az az izgalom, amit a versenyzés adott nekem. De ezzel együtt tudok élni, mert a többi dolog kárpótol.”

Brawn hozzátette, a megfelelő körülmények persze vonzóvá tehetik még számára az F1-et.

„Épp ez az oka annak, hogy az ember soha nem mondhatja azt, hogy soha. Viszont az életem így is elég sűrű, nem igazán vannak szabad napjaim. Ron Dennis néhány éve beszélt velem arról, hogy mennyire fogok majd unatkozni. Azt mondta, vele is ez történt. ’Jobban élvezem a munkát, mint a golfot, szóval visszamegyek dolgozni’ – ezt mondta. Elérkezett erre a pontra, én pedig meg tudom érteni.”

„A munka bizonyos részeit én is jobban élvezem, mint a horgászatot, de nem élvezem a teljes egészet. Az ember nagy árat fizet azért, hogy az F1-ben dolgozzon – rengeteget utazik, távol van az otthonától, és így tovább. Ez az oka annak is, hogyha úgy adódik, hogy nem kell megfizetnem ezt az árat, akkor akár érdekes is lehet a dolog. De nem tudom, hogy pontosan ez mi is lenne. És nem is keresem a lehetőséget.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!