Brawn nem tudna együtt dolgozni Ecclestone-nal - F1VILÁG.HU

Brawn nem tudna együtt dolgozni Ecclestone-nal

HIRDETÉS
Ross Brawn (GBR) Formula One Managing Director of Motorsports at Formula One World Championship, Rd3, Bahrain Grand Prix Race, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Sunday 16 April 2017.

A Forma-1 nemrégiben kinevezett sportigazgatója, Ross Brawn a minap egy interjúban elárulta, képtelen lenne együtt dolgozna a száguldó cirkusz korábbi irányítójával, Bernie Ecclestone-nal.

Brawnt a Forma-1 új tulajdonosa, a Liberty Media nevezte ki a sportigazgatói pozícióba – a Mercedes korábbi csapatfőnöke kezdetben még konzulensként segítette a vállalat munkáját.

A Forma-1 korábbi teljhatalmú ura, Bernie Ecclestone nemrég úgy nyilatkozott, Brawn azt mondta, ha ő maradt volna, biztosan nem vállalta volna a sportigazgatói feladatokat.

Brawn az F1 Racing magazinnak nyilatkozva elmondta, ez nem igaz – bár valóban nem tudna együtt dolgozni a 86 éves üzletemberrel.

„Ez nem igaz. Úgy értem, nem tudnék együtt dolgozni Bernie-vel, de ezt soha nem szabtam meg feltételként.”

Brawn azt mondja, Ecclestone-nal teljesen más nézeteket vallanak a Forma-1 irányításával kapcsolatban.

„Szórakoztató lenne együtt dolgozni vele. Nem volt lehetetlenség, de Bernie az évek során a maga módján intézte a dolgokat, és ami azt illeti, nagyon hatékonyan. De soha nem láttam Bernie-t komoly partnerek oldalán, ha az üzlet irányításáról volt szó.”

„Voltak persze emberek, akik segítették őt, de nem hiszem, hogy az én filozófiám arról, hogyan is kellene menniük a dolgoknak, egyeznek Bernie elképzeléseivel.”

„Bernie nagyon értett a reaktív megközelítéshez, én épp az ellenkezője vagyok. Én előre megtervezett, hosszú távú dolgokat szeretnék.”

Hirdetés

„Azt hiszem, Bernie egyik híres mondása volt: ’Nem tervezz hosszú távra, mert nem tudod, mi lesz akkor, ha odaérsz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!