Briatore: A Ferrari is opció lehet Alonso számára

Fotó: McLaren
Baku City Circuit, Baku, Azerbaijan. Saturday 24 June 2017. Fernando Alonso, McLaren. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _R3I3263

Flavio Briatore szerint egyáltalán nem lehet kizárni, hogy a kétszeres Forma-1-es világbajnok, Fernando Alonso visszatér a Ferrari csapatához.

Alonso jelenlegi szerződése 2017 végén lejár a McLarennél, menedzsmentje pedig a hírek szerint nemrég a Renault-val és a Mercedesszel is egyeztetéseket folytatott.

A spanyol versenyző útját egyengető Flavio Briatore szerint azonban az sem kizárt, hogy a Ferrarinál láthatjuk viszont Alonsót – noha pár éve látszólag felégette a hidakat maga mögött.

„Mindig jól kijött mindenkivel, az egyetlen, akivel problémája volt, az [Marco] Mattiacci” – fogalmazott Briatore, utalva a Ferrari azóta már távozott csapatfőnökére.

„Ebben a világban semmit sem lehet kizárni. Fernando egy kicsit olyan, mint Senna, akinek egyik csapattal sem volt gondja. Csak egy olyan autóra van szüksége, ami képes a győzelemre.”

„De a Forma-1-ben jelenleg csak két csapat harcol a győzelemért – a Ferrari és a Mercedes. A McLaren csak akkor lehet topcsapat, ha motort vált. Majd meglátjuk. A Red Bullnak és a Force Indiának is lehetnek jó versenyeik, ahogy láttuk Bakuban.”

A Ferrarinál egyébként Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel szerződése is lejár az idény végén.

Maradj még, olvasd el ezeket is!

Kapcsolódó cikkek

Friss hírek

 

 

 

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!