Briatore: Nem tetszik, ahogy Horner Alonsóról beszél - F1VILÁG.HU

Briatore: Nem tetszik, ahogy Horner Alonsóról beszél

HIRDETÉS
A korábbi Forma-1-es csapatfőnök, az egykoron Fernando Alonso pályafutását is menedzselő Flavio Briatore elárulta, egyáltalán nem tetszik neki az, hogy a Red Bullt irányító Christian Horner időről időre becsmérlőn beszél a kétszeres világbajnokról.
24.07.2005 Hockenheim, Germany,
Fernando Alonso, ESP, Renault F1 Team and Flavio Briatore, ITA, Renault, Teamchief, Managing Director - July, Formula 1 World Championship, Rd 12, German Grand Prix, Hockenheim, Germany, Grosser Mobil 1 Preis von Deutschland, GER, Hockenheimring Baden-W¸rttemberg, Podium - www.xpb.cc, EMail: info@xpb.cc - copy of publication required for printed pictures.

Horner többször nyilatkozott már úgy Alonsóról, nem kellene a Red Bullnak, a spanyol versenyző ugyanis „káoszt okozna” csapaton belül.

Pedig Alonso állítása szerint az energiaital-gyárosok többször is ajánlatot tettek neki – noha ezt Hornerék rendre cáfolják.

Most Flavio Briatore szólalt meg: az olasz szakember azt mondja, nagyon nem tetszik neki az, ahogy Horner beszél a kétszeres F1-es bajnokról.

„Hallottam, hogy Horner negatívan beszél Alonsóról, és szerintem ez elképesztő” – mondta Briatore.

„Ilyenkor visszagondolok azokra az időkre, amikor elintéztem, hogy a csapata megkapja a Renault motorjait. Ki nem állhatom, ha egy olyasvalaki, mint Horner csúnyán beszél egy olyan versenyzőről, mint Fernando.”

„Fernando nemcsak kiváló versenyző, de egy igazi csapatjátékos is. A McLaren és a Honda egyszerűen nem adta ki – nos, ez előfordul.”

Briatore azt elismeri, a Red Bull és a Honda együttműködése eddig kiválóan alakul.

„Elismerés a Red Bullnak ezért. Nem bajnokesélyesek még, de gyorsan azzá válnak.”

„De ez még nem jelenti azt, hogy csúnyán beszélhetnek más versenyzőkről. Mert ha őszinték akarunk lenni, akkor bizony a Red Bull sem érdemel díjat azért, ahogy bánik a versenyzőkkel.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!