Button: A McLaren nem is várhat jobbat a 8. helynél - F1VILÁG.HU

Button: A McLaren nem is várhat jobbat a 8. helynél

HIRDETÉS

A McLaren ugyan mindkét autójával bejutott a Maláj Nagydíj időmérő edzésének harmadik etapjába, de ott sok vizet már nem zavartak Jenson Buttonék.


A McLaren ugyan mindkét autójával bejutott a Maláj Nagydíj időmérő edzésének harmadik etapjába, de ott sok vizet már nem zavartak Jenson Buttonék.

A szebb napokat is látott istálló pilótái a negyedik-ötödik sorból rajtolnak majd vasárnap: Button 8., Sergio Perez a 10. helyre kvalifikálta magát.

„Szerintem a nyolcadik helynél nem is várhatunk jobbat magunktól. Persze az, hogy mindössze két tizedmásodpercre vagyunk attól a sráctól (Kimi Räikkönen), aki egy hete nyert Ausztráliában, azért nem olyan rossz”- ragadta meg a rajtrács legfőbb pozitívumát Jenson Button, aki a hetedik helyezett finn mellől indul vasárnap.

„Az időmérő első felében úgy tűnt, szárazon egy kicsit versenyképesebbek vagyunk, mint egy hete Ausztráliában voltunk. Továbbra sem vagyunk gyorsak, de a srácok fantasztikus munkát végeznek.”

A versennyel kapcsoltban ugyanakkor különös érzései vannak a brit pilótának: „Ha gyors autód van, nem akarod, hogy essen az eső. Ha lassabb autóban ülsz, akkor azt akarod, hogy essen. Az időmérőn a Q3-ban az intermediate gumikon nem voltunk valami nagy formában, úgyhogy csak annyit mondhatok, vasárnap kemény küzdelem vár ránk.”

Fiatal csapattársa, Sergio Perez az ausztrál időmérős teljesítményükhöz képest javulásról beszélt: „Jenson és én is bejutottunk a Q3-ba, ami egyértelmű jele ennek, de még rengeteget kell dolgoznunk.”

„Késő délután gyakran esik itt Sepangban, úgyhogy remélem, a versenyen is lesz eső. Azonban legyen bármilyen idő, én nagyon szeretek ezen a pályán vezetni. Holnap mindent beleadok majd, hiszen a Forma-1 legjobb csapatánál versenyzem”- fogadkozott a mexikói.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!