Verstappen vs. Ocon

Button és Perez is biztos a maradásban

Annak ellenére, hogy egyiküknek sincs érvényes szerződése a jövő évre, Sergio Perez és Jenson Button is biztos abban, hogy a McLaren színeiben fog versenyezni 2014-ben.


Annak ellenére, hogy egyiküknek sincs érvényes szerződése a jövő évre, Sergio Perez és Jenson Button is biztos abban, hogy a McLaren színeiben fog versenyezni 2014-ben.

Az, hogy a wokingi alakulat egyelőre még nem jelentette be hivatalosan jövő évi felállását, egyeseket arra engedett következtetni, hogy valamire készül az alakulat és más lehetőségeket is talonban tart.

A csapat jelenlegi párosa azonban biztos abban, hogy nem kell más munkaadó után néznie, aminek a hétvégi futamnak helyet adó Szingapúrban hangot is adott.

„Minden teljesen rendben van, de a leghelyesebb megkérdezni Martint (Whitmarsh, csapatfőnök)” – mondta Perez. „Tárgyalásban vagyunk. A szerződés már kész, de még a véglegesítésen dolgozunk. Nem mondhatok több részletet, de azt gondolom, hogy a többi már csak formalitás.”

Button már nem volt ennyire lényegre törő, jóllehet minden jel arra utal, hogy a McLaren élni fog opciójával és újabb egy évvel meghosszabbítja szerződését.

„Úgy érzem, hogy jövőre is itt leszek. Ennyi, amit el tudok mondani. Boldog vagyok, hogy jövőre is ennél a csapatnál maradhatok” – mondta a brit pilóta az újságíróknak.

A McLaren 2015-ben Honda motorokra vált, amitől sokat komoly lendületet remélnek. Arra a kérdésre, hogy ott lesz-e a csapat újjászervezésének évében, Button így felelt: „Nem tudom.”

„Azonban jó érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, és a nagy H betű nagyon érdekes lehet a jövőben.”

 

Kapcsolódó cikkek

Norris úgy érzi, cserben hagyta a McLarent

A McLaren újonc versenyzője, Lando Norris úgy érzi, cserben hagyott mindenkit csapatánál, miután a 8. helyről rajtolva nem sikerült számára a pontszerzés az Ausztrál Nagydíjon.

Kubica miatt nem jutott tovább Sainz

Carlos Sainz, a McLaren versenyzője nagyon csalódott az F1-es Ausztrál Nagydíj időmérőjét követően, miután önhibáján kívül nem sikerült a továbbjutás a Q2-be.

Friss hírek