Verstappen vs. Ocon

Button: Nem értem, miért voltunk ilyen lassúak

A McLaren versenyzőjének, Jenson Buttonnak ötlete sincs arról, miért nem tudott jó tempót futni a vasárnapi Bahreini Nagydíjon.


A McLaren versenyzőjének, Jenson Buttonnak ötlete sincs arról, miért nem tudott jó tempót futni a vasárnapi Bahreini Nagydíjon.

A brit versenyző nem tudott a legjobb helyekért harcolni az 57 körös viadal során, melyet végül be sem tudott fejezni, egy műszaki hiba miatt ugyanis idő előtt le kellett parkolnia autóját.

„Nagyon küzdöttünk a túlkormányzottsággal, egyszerűen nem volt jó a tempónk, és nem tudjuk, miért” – ismerte el a mclarenes.

„Nehéz megérteni, mi történt, és hogy miért nem tudtuk hozni a formánkat. Az elmúlt versenyeken – függetlenül attól, hogy nyertünk-e, vagy sem – jó volt a versenytempó, szóval ez egy nagyon nehéz hétvége volt a csapat számára.”

Button csapattársa, Lewis Hamilton egyébként a nyolcadik helyen fejezte be a mai futamot.

 

Kapcsolódó cikkek

Vettel a leggyorsabb az első barcelonai tesztnapon

A Ferrari német versenyzője, Sebastian Vettel volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok barcelonai tesztjének nyitónapján. Kimi Räikkönen számára nem indult könnyen a nap, ám végül produktív napot zárt a katalán fővárosban.

Az F1-es csapatok barcelonai tesztbeosztása

Hétfőn hivatalosan is megkezdik a felkészülést a 2019-es Forma-1-es idényre a királykategória csapatai. Barcelonában tesztel a száguldó cirkusz mezőnye!

Riportfilm a McLaren autóbemutatójáról

A McLaren Forma-1-es csapata folytatta az autóbemutatók sorát csütörtökön: az MCL34-es kódjelű versenyautóról Wokingban hullt le a lepel. A prezentációról exkluzív riportfilmet mutatunk!

A McLaren is bemutatta 2019-es versenyautóját!

Wokingi központjában mutatta be 2019-es Forma-1-es betontorpedóját a McLaren – az elmúlt években küszködő istállónál azt remélik, végre sikerül a fejlődés útjára lépni.

Élő közvetítés: A McLaren autóbemutatója

Magyar idő szerint 13 órakor mutatja be 2019-es versenyautóját a McLaren Forma-1-es csapata. Az MCL34-es prezentációját élőben közvetítjük itt, az F1VILÁG.HU-n!

Friss hírek