Button szerint Hamilton marad a McLarennél - F1VILÁG.HU

Button szerint Hamilton marad a McLarennél

HIRDETÉS

Annak ellenére, hogy sokak szerint már alá is írta szerződését a Mercedesszel, csapattársa, Jenson Button úgy gondolja, hogy Lewis Hamilton jövőre is a McLaren alakulatát erősíti majd.


Annak ellenére, hogy sokak szerint már alá is írta szerződését a Mercedesszel, csapattársa, Jenson Button úgy gondolja, hogy Lewis Hamilton jövőre is a McLaren alakulatát erősíti majd.

Szinte mindenki Hamiltonról beszélt csütörtökön az olasz paddock-ban, miután az egykori csapatfőnök, Eddie Jordan kijelentette, hogy szerinte a brit versenyző már megegyezett a Mercedesszel.

Bár megbízható források szerint a bejelentés már csak formalitás lesz, sem Hamilron, sem a Mercedes nem kívánta kommentálni a híreszteléseket, és mindkét fél jelezte, hogy még nem döntöttek a jövő évet illetően.

Button azonban úgy gondolja, hogy Hamilton nagyon jól tenné, ha a McLarennél maradna és nem is gondol arra, hogy esetleg új csapattársa lesz 2013-ban.

„Nem, egyáltalán nem foglalkoztat” – mondta a brit pilóta arra a kérdésre, hogy gondol-e arra, hogy esetleg más lesz a csapattársa a következő idényben. „Mindannyian olvasunk újságokat, mindannyian felmegyünk az Internetre és hallunk dolgokat.”

„Meglepődnék, ha igazak lennének azok, amiket olvasok. Fogalmam nincs arról, hogy igazak-e a hírek Hamilton esetleges távozásával kapcsolatban. Én úgy gondolom, hogy nem lesz változás a csapattársamat illetően a következő idényben.”

Button szerint csak nagyon kevés olyan csapat van a Forma-1-ben, amely olyan dolgokat tudna biztosítani a versenyzőknek, mint a McLaren: méghozzá a folyamatos győzelmeket.

„Ez a legjobb választás számára” – folytatta. „Úgy vélem, hogy mindannyiunk számára egy kicsit langyossá válik, ha sokáig egy helyen vagyunk, azonban ez egy fantasztikus csapat, egy olyan csapat, amely folyamatosan lehetőséget biztosít számunkra, hogy a győzelmekért harcolhassunk.”

„Az már egy más kérdés, hogy a bajnoki címért is harcba szállhatsz-e, azonban mindig ott az esély arra, hogy futamgyőzelmet szerezz, és ez az, amire egy versenyző vágyik. Szerintem nem lesz semmilyen változás a felállást illetően, de lehet, hogy rosszul gondolom.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!